ViladeRoses.cat regala dues entrades per anar a veure ‘Captain Fantastic’ del Cine Ciutadella de Roses

Viladeroses.cat regala dues entrades

ViladeRoses.cat regala dues entrades per a l’última sessió de Cine Ciutadella de Roses 2017 per anar a veure ‘Captain Fantastic’, protagonitzada per Viggo Mortensen

Viladeroses.cat regala dues entrades‘Captain Fantastic’, és una pel·lícula feta per fer entretenir i gaudir amb sis impressionants interpretacions dels joves i un gran Viggo Mortensen, i tot i el seu títol també és una pel·lícula feta per pensar.

I ViladeRoses.cat regala les dues últimes entrades per anar a veure ‘Captain Fantastic’ en la sisena i última sessió del Cine Ciutadella 2017 prevista per avui dijous.

Si encerteu el ‘gazapo’ inserit a la notícia anunciant la pel·lícula les entrades seran vostres.
Només cal fer un comentari al Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i el primer, o primera, que ho endevini s’emportarà les dues entrades.

Després, només caldrà anar a l’entrada de la Ciutadella a l’hora de la projecció de la pel·lícula, i només donant el vostre nom i ensenyant el carnet si us ho demanen, us donaran les dues entrades.

La pista per endevinar el ‘gazapo’… “Dónde dije Digo, digo Diego”

IMPORTANT!!

Si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat a algú que estigui interessat en veure la pel·lícula.