ViladeRoses.cat regala l’última invitació doble per al Cine Ciutadella

Viladeroses.cat regala 1 invitació doble

Dues entrades gratis per veure la darrera projecció del Cine Ciutadella 2019, ‘Ha nacido una estrella’, protagonitzada per Lady Gaga

El Cine Ciutadella de Roses arriba a la seva fi. Baixarà el teló aquest dijous, 8 d’agost. I ho fa amb una gran pel·lícula protagonitzada per la cantat Lady Gaga i Bradley Cooper.

I per acomiadar el Cinema a la Fresca al recinte emmurallat ViladeRoses dona la l’oportunitat enguany de guanyar una invitació doble per a dues persones.

I per aconseguir aquesta invitació per anar acompanyat de la persona que es vulgui, només s’ha d’endevinar el ‘gazapo’ que he inserit a la notícia on anunciem l’última projecció del Cine Ciutadella de 2019.

Després, tan sols caldrà fer un comentari al Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i la primera persona que ho faci guanyarà.

El guanyador/a tan sols haurà de donar el seu nom i ensenyar el DNI a l’entrada de la Ciutadella quan vagi aquest dijous a veure el film, i serà obsequiat amb dues entrades.

Important! — Important!

Hi ha de temps límit per respondre fins dimecres a les 22 hores.  

Us volem recordar que si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat d’assistir-hi a algú que sí que estigui interessat en veure la pel·lícula.