Viladeroses.cat regala un 2×1 per assistir a la projecció de Blue Jasmine de Woody Allen al Cine Ciutadella de Roses

Viladeroses.cat i Cine Ciutadella

El diari digital publicat des de Roses, tota una Vila, viladeroses.cat, torna a regalar un 2×1 per veure un curtmetratge i un film a la Ciutadella de Roses

Viladeroses.cat i Cine CiutadellaPer poder optar a dues entrades al preu d’una per veure aquest dijous, 10 de juliol, a la el curtmetratge ‘Tenemos que hablar’ de Dimas Rodríguez, i la posterior projecció de la tragicomèdia de Woody Allen ‘Blue Jasmine’, només s’ha d’esbrinar on està el gazapo que hem inserit a la notícia de la segona sessió del Cine Ciutadella de Roses.

Així, el guanyador de l’entrada serà el primer que deixi un comentari amb la resposta correcta al Facebook de ViladeRoses. El primer comentari correcte serà el guanyador.

La manera de fer-ho és copiar en el comentari tota la frase on es troba l’errada.

L’afortunat haurà de deixar el seu nom i cognoms per poder notificar-ho a l’organització, perquè quan vagi a la taquilla, i ensenyant el seu carnet d’identitat, li donin les dues entrades al preu d’una.

Important: Només participeu les persones que teniu interés en anar a veure la sessió cinematogràfica, ja que la guanyadora de la setmana passada no va anar, deixant de gaudir d’un bon curtmetratge i una bona pel·lícula en companyia d’una altra persona. Però, el pitjor és que va impedir fer-ho a altres persones que sí estaven interessades en assistir.