ViladeRoses.cat regala una invitació doble per veure el film ‘El Reino’ aquest dimecres al Cine Ciutadella

Viladeroses.cat regala 1 invitació doble

La pel·lícula que es projecta aquesta setmana al Cine Ciutadella i per la qual regalem un invitació doble per veure-la és ‘El Reino’, guanyadora de 7 Goyas

‘El Reino’ és una pel·lícula en la que se retrata la corrupció en la política espanyola, ja que resulta que sí, que és veritat, que en aquest món hi ha molta de corrupció (i nosaltres que pensàvem que això passa en d’altres països, però a casa nostra, nooo, ni molt menys).

Està dirigida per Rodrigo Sorogoyen, direcció per la qual va guanyar un premi Goya, i protagonitzada per Antonio de la Torre, interpretació que també li va guanyar el major premi cinematogràfic  que es concedeix a Espanya. De fet, aquest thriller, va ser nominat per a 13 premis Goya, dels quals se’n va emportar 7.

I ViladeRoses.cat regala, una setmana més, una invitació doble per anar a veure aquest film, que correspon a la 4ª sessió del Cine Ciutadella de Roses, que tindrà lloc demà dimecres, 31 de juliol.

Per optar a guanyar aquesta invitació doble només cal endevinar el ‘gazapo’ que hem inserit a la notícia que anuncia la pel·lícula.
Després, només s’haurà de fer un comentari al Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i el primer, o primera, que ho endevini s’emportarà la invitació doble.

El guanyador/a tan sols haurà de donar el seu nom i ensenyar el DNI a l’entrada de la Ciutadella quan vagi aquest dijous a veure el film, i serà obsequiat amb dues entrades.

Important! — Important!

Hi ha de temps límit per respondre fins dimecres a les 22 hores.  

Us volem recordar que si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat d’assistir-hi a algú que sí que estigui interessat en veure la pel·lícula.