ViladeRoses.cat torna a regalar 1 invitació doble per anar al Cine Ciutadella

Viladeroses.cat regala 1 invitació doble

En aquesta ocasió és per anar a veure la pel·lícula ‘Call me by your name’, que es projectarà aquest dijous, 25 de juliol, al Cine Ciutadella de Roses

Un altra invitació doble per anar en bona companyia a veure el Cinema a la  Fresca és el que volem regalar una setmana més per assistir-hi  a la tercera sessió del Cine Ciutadella de Roses.

Dues entrades de franc per anar a veure ‘Call me by your name’, un relat cinematogràfic sobre l’amor que es professen dos joves, l’Elio, un jove de 17 anys, i l’Oliver.

I la manera de guanyar dos passis per entrar lliurement a veure aquesta pel·lícula no pot ser més fàcil.
Només cal entrar a la notícia on anunciem la projecció de la pel·lícula i esbrinar quin és el  ‘gazapo’ que hem inserit.  

Un cop esbrinat, s’ha de fer un comentari al post de la pel·lícula en el Facebook de ViladeRoses dient la resposta correcta, i el primer, o primera, que l’encerti s’emportarà la invitació per a dues persones

I en el moment d’anar aquest dijous a veure ‘Call me by your name’ tan sols caldrà, a l’entrada de la Ciutadella, donar el vostre nom i ensenyar el carnet d’identitat per a que us donin la invitació.

Important! — Important!

Hi ha de temps límit per respondre fins dimecres a les 22 hores.  

Us volem recordar que si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat d’assistir-hi a algú que sí que estigui interessat en veure la pel·lícula.