A ViladeRoses i Emporda TV s’afegeix ara McDonald’s com a patrocinador del Sala Roses Team

Club Esportiu Sala Roses Team 14

McDonald’s és el principal patrocinador del Club Esportiu Sala Roses Team 14, que també compta amb ViladeRoses i Empordà TV

El restaurant de menjar ràpid, el McDonald’s de Vilatenim, és a partir d’ara el principal patrocinador del Club Esportiu Sala Roses Team 14

Club Esportiu Sala Roses Team 14
Equipament del Club Esportiu Sala Roses Team 14 sufragat pel patrocinador principal, McDonald’s, i en el que també hi són els dos mitjans de comunicació de Roses, ViladeRoses.cat i Empordà TV

El Sala Roses Team 14 és un club modest, sense recursos, però els seus dos fundadors José Francisco Gualde i Jordi Alacid, van saber des del primer moment de la importància dels mitjans de comunicació per tal de donar-se a conèixer.
I així, van arribar a un acord de col·laboració amb ViladeRoses i Empordà TV perquè aquest dos mitjans, un per internet i l’altre per les ones hertzianes, donessin la corresponent difusió sobre el naixement del club primer, i del seguiment, posteriorment, dels partits corresponents a la seva primera temporada a la Lliga Catalana de Futbol Sala.

A canvi, la imatge de marca dels dos mitjans hi serien presents en tots el cartells de promoció que fes l’entitat esportiva anunciant els partits, així com, a partir d’aquesta temporada, en l’equipament de l’equip.

Una difusió dels dos mitjans de comunicació de Roses que ara ha donat els seus fruits, ja que la cadena de restaurants de menjar ràpid, i mundialment famosa de McDonald’s ha decidit patrocinar al Club Esportiu Sala Roses Team 14.

Un patrocini pel qual “la franquícia de McDonald’s de Vilatenim ens paga l’equipament i la bossa d’esports de tots els jugadors d’aquesta temporada i la vinent si no surt cap inconvenient”, ha afirmat Jordi Alacid, per remarcar que “l’acord també preveu que a mesura que fem més equips també es faran càrrec de tot l’equipament”.

Va ser el propi Alacid el que es va dirigir a parlar amb el gerent del McDonald’s de Vilatenim per mirar si podien trobar una mica de finançament per cobrir les despeses del club, i “els vaig portar un equipament  perquè el veiessin, els vaig explicar el projecte del club, i després d’un mes em va dir que els va agradar la manera que s’ha portat les negociacions i vam arribar a l’acord”, va explicar el directiu i tècnic del club.

“Estem molt contents perquè trobar patrocinis és molt difícil i si a més és d’un restaurant conegut a tot el món com és McDonald’s, doncs encara millor”, va dir el president del Sala Roses, José Francisco Gualde, el qual va desitjar que “sigui un patrocinador que estigui amb nosaltres durant molt de temps”.

Sigui com sigui, aquesta temporada el Club Esportiu Sala Roses Team 14 lluirà el logotip del seu patrocinador econòmic, McDonald’s, i dels dos espònsors mediàtics, ViladeRoses.cat i Empordà TV.