Vol aparcar el seu vehicle i esfondra un mur a la Rambla Riera Ginjolers de Roses

Mur a la Rambla Riera Ginjolers esfondrat
Mur a la Rambla Riera Ginjolers esfondrat al ser embestit per un vehicle

El conductor del vehicle ha donat negatiu amb 0,0 a la prova d’alcoholèmia

Mur a la Rambla Riera Ginjolers esfondrat
Mur a la Rambla Riera Ginjolers esfondrat al ser embestit per un vehicle

Un home de 66 anys volia estacionar el seu vehicle, un BMW d’alta gama, a l’antic aparcament de l’hotel Goya, ubicat a la Rambla Riera Ginjolers, quan s’ha estimbat contra el mur que tanca el pàrquing a la banda de la Rambla esfondrant-lo.

El conductor, que no ha patit cap d’any, l’ha portat la Policia Local cap a les dependències policials on l’han fet la prova d’alcoholèmia, protocol a seguir en cas d’accident “i ha donat negatiu, ha marcat 0,0”, han assenyalat els agents de seguretat, remarcant que el conductor estava una mica espantat com a resultat del xoc contra la pared.

Mur a la Rambla Riera Ginjolers esfondrat
Danys del cotxe sinistrat després d’embestir el mur

Una dotació dels Bombers de Roses s’han desplaçat al lloc dels fets, i després de comprovar l’estat del mur “hem hagut de tirar a terra una altra part per prevenir que s’enfonsés i fes mal a qualsevol vianant”, han explicat els membres del cos dels bombers.

Segons testimonis del sinistre el conductor del vehicle, el qual és dels que incorpora el canvi automàtic de marxes, el cotxe s’ha llançat tot sol contra el mur al donar-li gas en el moment de fer les maniobres d’aparcament.

Sortosament, quan ha ocorregut el sinistre no passejava cap vianant per la Rambla al costat de l’aparcament i no s’ha hagut de lamentar cap d’any personal.