Voleu anar de franc a veure el film ‘La llegada’ al Cine Ciutadella? Viladeroses.cat regala dues entrades

Viladeroses.cat regala dues entrades

Viladeroses.cat regala dues entrades per anar a veure la pel·lícula ‘La llegada’ a qui trobi el ‘gazapo’ inserit a la notícia que anuncia la seva projecció al Cine Ciutadella

Viladeroses.cat regala dues entradesAquest dijous, 13de juliol, el Cine Ciutadella, té prevista la projecció en la que serà la tercera sessió del Cinema a la Fresca en el recinte emmurallat la pel·lícula ‘La llegada’. Un film de ciència ficció nominada a 8 Oscar i guanyadora del Premi a la Crítica Cinematogràfica, entre d’altres.

Viladeroses.cat regala 2 entrades per anar de franc a aquesta sessió de Cinema a la Fresca al recinte emmurallat de la Ciutadella.

I per aconseguir les dues entrades us proposem un joc molt fàcil.

Es tracta de trobar el ‘gazapo’ inserit a la notícia ho anunciem la projecció de ‘La llegada’ al Cine Ciutadella.

El que l’endevini haurà de comentar-lo al Facebook de ViladeRoses, en el post d’aquesta notícia.

El primer comentari amb la resposta correcta serà el guanyador.

L’afortunat o afortunada haurà de deixar el seu nom i cognoms en el mateix comentari per poder notificar-ho a l’organització i així, quan vagi a la Ciutadella el dia de la projecció amb el carnet d’identitat, el donaran les dues entrades.

Més fàcil, no pot ser.

Una pista per endevinar el ‘gazapo’… Banks.

IMPORTANT!!

Si no teniu intenció d’anar no poseu la resposta en el comentari de la notícia al Facebook, per donar així la possibilitat a algú que estigui interessat en veure la pel·lícula.