Woody Allen arriba aquest dijous al Cine Ciutadella amb ‘Blue Jasmine’

‘Blue Jasmine’, una de les tragicomèdies més punyents de Woody Allen es projectarà tot seguit del curtmetratge ‘Tenemos que hablar’, de Dimas Rodríguez

Cine Ciutadella de RosesEl cicle Cine Ciutadella prossegueix aquest dijous, 10 de juliol la programació de la seva cinquena edició amb la projecció de la pel·lícula ‘Blue Jasmine’, escrita i dirigida per Woody Allen.

Considerada una de les tragicomèdies més punyents del ja clàssic director , el film li ha valgut l’Òscar a millor actriu a la seva protagonista, Cate Blanchet. La projecció es realitzarà en anglès, amb subtítols en castellà, i anirà precedida del curtmetratge ‘Tenemos que hablar’, de Dimas Rodríguez.

Cine Ciutadella segueix apostant per una programació variada i de qualitat amb títols recents pensats per a tots els públics, pel·lícules que han tingut gran acollida entre els espectadors i que a la vegada són mostres de gran qualitat cinematogràfica.

El proper dijous el públic de Cine Ciutadella tindrà l’oportunitat de conèixer la història de Jasmine, film de Woody Harrelson en el que es narra com una dona rica de l’alta societat novaiorquesa veu, de forma sobtada, com canvia la seva sort. Per refer la seva vida decideix mudar-se a San Francisco amb la seva germana, que és de classe treballadora i viu en un petit apartament. Jasmine presenta certa reticència a aquesta nova etapa, però prova de recuperar-se i reconstruir la seva vida en un entorn totalment diferent al qual estava acostumada.

L’inici de la sessió tindrà lloc a les 22 hores, tot i que l’obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € la unitat.
El preu de l’entrada és de 5 € adults i 3 € nens.
La compra d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

Consulteu la programació completa de Cine Ciutadella en el següent enllaç: Programacio-cine-ciutadella/