Suquet de peix de Rose

ZENI’T SALUT, centre homologat per la FCF, realitza les revisions mèdiques dels clubs esportius de Roses i la comarca

Gràcies a l’homologació de la Federació Catalana de Futbol, ZENI’T SALUT realitza les revisions mèdiques dels clubs esportius de qualsevol disciplina per obtenir les llicencies federatives

Centre Zeni't Salut de Roses
Esportista rosinc fent la prova d’esforç a Zeni’t Salut

ZENI’T SALUT no és només un centre especialitzat en fisioteràpia aquàtica per tractar i curar traumatologies, reumatologies, lesions neurològiques, entre d’altres.
TAMBÉ és un centre de Medicina Esportiva

Perquè, ara, els professionals de ZENI’T SALUT, dirigits per la fisioterapeuta Montse Giró, també s’encarreguen de fer les revisions mèdiques dels esportistes de clubs esportius de Roses i la comarca de l’Alt Empordà

Centre Zeni't Salut de Roses
El doctor Mieles fent la prova cardivascular a una nena del C.B. Roses

La Federació Catalana de Futbol, davant la qualitat de les instal·lacions i la professionalitat del personal mèdic de ZENI’T SALUT, dirigit per la Montse Giró, ha homologat aquest centre de salut per realitzar, de manera oficial, els controls sanitaris que els clubs esportius de qualsevol disciplina, ja sigui bàsquet, futbol, vòlei, rem, vela o busseig, han de realitzar obligatòriament als seus esportistes per obtenir la corresponent llicència federativa.

Així, ZENI’T SALUT posa a l’abast dels clubs, esportistes i ciutadans en general, el seu servei de Revisions Mèdiques per donar a conèixer, per exemple, el seu estat de salut cardiovascular per millorar, per exemple, el seu rendiment esportiu, però, sobretot i més IMPORTANT, per evitar que la desconeixença de petits problemes cardiovasculars puguin derivar en malaltia davant un sobreesforç.

Centre Zeni't Salut de Roses
La fisioterapeuta i gerent de Zeni’t Salut, Montse Giró, prenen la tensió a una jugadora infantil de bàsquet

El servei de Medicina Esportiva de ZENI’T SALUT està operatiu durant tot l’any, on a més de fer les necessàries proves cardiovasculars i les importants proves d’esforç, també el servei d’ecografia múscul-esquelètica, infiltracions d’àcid Hialurònic i factors de creixement, així com qualsevol consulta mèdica que en pugueu necessitar.

Si necessiteu més informació pel vostre cas particular només heu de trucar al telèfon 972 93 62 84, o passar pe les instal·lacions del centre ZENI’T SALUT, ubicat a l’Avda. Salatar, nº 20 de Santa Margarida.