Zenit’Salut, un centre que tracta als pacients des de la salut, i no pas des de la malaltia

Zenit’Salut ofereix també d’altres dos serveis, Zenit’Sensacions per arribar a un estat de relaxació sublim, i Zenit’Sport, on té cura del benestar de l’esportista abans, durant i després de la competició

Zeni't SalutCentres de Salut n’hi ha molts a tot arreu. Però, quan es va crear Zenit’Salut, la seva gerent, la fisioterapeuta, Montse Giró, va voler que fos un centre diferent a la resta.

Com? Doncs tractant a les persones des de la salut, i no pas des de la malaltia, perquè Zenit’Salut va néixer fruit de tractar des de la SALUT, i no des de la malaltia, aquelles persones que posen les seves vides a les seves mans.

Perquè només des de la Salut es poden identificar aquells factors que contribueixen a millorar els desequilibris.
Perquè només des de la Salut podem canviar la visió negativa d’una malaltia, i iniciar el seu procés de recuperació, de manera global.

Zenit’Salut, és ara també Zenit’Sensacions i Zenit’Sport

Les persones som un éssers humans amb un bagatge social, cultural i personal molt diferent unes d’altres, per tant a Zeni’t Salut tracta a les persones des de tots els àmbits, és a dir, que no només es porta a terme a la persona una rehabilitació quan s’associa a una patologia, sinó que Zeni’t Salut és també Zenit’sensacions

Zeni't SalutQuè és Zenit’Sensacions?

Zenit’sensacions és l’exquisida carta de tractaments relaxants de Zeni’t Salut, la millor elecció perquè les mans del seus professionals, quan realitzen un massatge, combinen la delicadesa de la infermeria, la tècnica de la fisioteràpia i la sensibilitat del quiromassatge per esdevenir un resultat… Sublim.

Zenit’Salut té cura del benestar de les persones, de totes, també dels esportistes, per això també Zeni’t Salut és ara Zeni’t Sport.

Però, què és Zenit’Sport?

Com Zeni’t Salut, hem dit, té cura del benestar de les persones, les que més necessiten d’aquest benestar són els esportistes, ja que normalment porten al seu cos al límit durant la pràctica esportiva.

Zeni't SalutI Zenit’Sport ajuda a mantenir al esportista un bon estat de salut, l’ajuda a corregir qualsevol alteració que li pugui afectar per evitar que no baixi el seu rendiment durant la competició, i un cop acabada aquesta Zenit’Sport aconsegueix recuperar i regenerar el seu cos d’una forma òptima.

Així mateix, actualment el servei de medicina esportiva de Zeni’t Sport realitza cada dimars proves d’esforç per evitar riscos innecessaris abans de competir.

Es pot fer la reserva per gaudir dels serveis de Zenit’Salut, Zenit’Sensacions o Zenit’Sport trucant al 638 31 04 68.

El centre Zenit’Salut està situat a l’Avda. Salatar, nº 20, de Santa Margarida.