Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

1.230 turistes van arribar ahir a Roses a bord del creuer Marella Spirit

Per   /   13/06/2018  /   No Comentat

El creuer Marella Spirit va arribar a les 7:30 hores del matí provinent de Màlaga i a les 19 hores va marxar cap a Tarragona

Vila de Roses

El creuer Marella Spirit fondejat a la badia de Roses

Ahir va arribar de bon matí el segon creuer de la temporada que va fer escala al port de Roses. A les 7:30 va arribar el creuer Marella Spirit, de la companyia Marella Cruiser, anteriorment anomenada Thompson Cruiser, amb 1.230 passatgers dels qual el 96 % eren d’origen britànic.

Una companyia que ja “va fer estada l’any passat, i que tot i no tenir port per atracar ha decidit tornar enguany amb creuers de categoria Standard, és a dir, vaixells amb més de 1.000 passatgers”, ha manifestat el regidor de Turisme, Fèlix Llorens, el qual, al ser el primer cop que aquest creuer ha fet entrega al capità de la Metopa.
I l’aposta per fer escala al port de Roses per part de la companyia Marella cruiser queda evidenciada en que “aquest creuer tornarà a fer tres escales més a casa nostra durant aquesta temporada d’estiu”, ha desvetllat Llorens.

Entre els 1.230 passatgers anglesos que viatgen a bord del Marella Spirit hi havien programades diferent visites i excursions durant la seva estada. Visites al casc urbà de Roses, excursions en bicicleta pel terme municipal rosinc i d’altres per diferents punts de la Costa Brava.

El Marella Spirit va salpar a les 19 hores en direcció cap a Tarragona.
El pròxim creuer que farà estada a Roses serà el Crystall Serenity, que ho farà el 7 de juliol. 3 dies més tard, el dia 10, serà un altre cop el Marella Spirit el que tornarà a visitar-nos. Visita que repetirà el 14 d’agost i l’11 de setembre.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Comissió d’urbanisme de Girona

Se suspenen les tramitacions i llicències en la franja litoral de la Costa Brava

Read More →
%d bloggers like this: