Suquet de peix de Rose

Hotel Risech, tot un referent a Roses en quant a restaurant per a celebracions de grup

Hotel Risech
L'Hotel Risech

La qualitat gastronòmica de la seva cuina acompanyada d’unes instal·lacions acollidores fan del restaurant de l’Hotel Risech el punt de reunió adient per a les entitats de Roses

Restaurant de l'Hotel Risech
Vista general del menjador principal de l’Hotel Risech

Roses és una de les viles més belles que un turista pot visitar. Tant és així que sentint l’enveja dels qui hi habiten, molts d’ells tenen una segona residència a casa nostra.
Però a part de les seves platges, el seu patrimoni històric, sense oblidar el patrimoni immaterial com són les meravelloses postes de sol, una de les coses que més en gaudeixen els visitants, però sobretot els que hi viuen a Roses, és la seva gastronomia.

I en aquest sentit, l’Hotel Risech és tot un referent a Roses pel que fa al seu restaurant, ple durant l’estiu de turistes, i del qual gaudeixen els rosincs i rosinques en aquesta època de tardor, a l’espera de l’entrada de l’hivern.

I la manera com gaudeixen els vilatans del restaurant de l’Hotel Risech és celebrant àpats de grup per degustar les elaboracions de la seva cuina, sabedors els residents de Roses que la qualitat no està en competència amb l’economia, ans al contrari, es complementen per oferir un menús exquisits amb un preu realment raonable.

I això ho saben les entitats socials, esportives i filantròpiques de Roses, que en arribar en aquest temps organitzen els seus sopars, bé de beneficència, bé de celebració o simplement de germanor.

És el cas, per exemple del Rotary Club Roses-Empuriabrava que, de fet, té l’Hotel Risech com a la seva seu social i on cada setmana gaudeixen de la cuina del seu restaurant. És el cas també d’associacions com FADIR, que cada any celebra el seu sopar de Nadal solidari. I el mateix podríem dir de l’Associació Tramuntanets i de manera més puntual, l’Associació Catalana per la Síndrome de Moebius.

Totes aquestes entitats saben que l’organització d’un esdeveniment gastronòmic al restaurant Risech és sinònim d’èxit.
Èxit a disposar d’un menjador molt acollidor. Èxit pel tracte proper del personal, que et fa sentir com a casa sense ser-hi a casa, i èxit, evidentment, per la seva proposta gastronòmica.

I la combinació d’aquestes variables: local, personal i gastronomia, fa que, any rere any, el restaurant Risech esdevingui un punt d’estada en aquesta època de tardor-hivern per a molts ciutadans i ciutadanes de Roses.

Menjador principal exterior i menjador interior

Restaurant de l'Hotel Risech
Detall del menjador interior de l’Hotel Risech

El restaurant exterior de l’Hotel Risech està a primera línia de mar i és on majorment es reserven per fer les celebracions de grup, per gaudir, així de les precioses vistes de la Badia de Roses, però també l’Hotel Risech, disposa d’un d’interior, més privat i exclusiu per a celebracions més íntimes, ja siguin de caire familiar o empresarial.