El carismàtic presentador de TV, Àngel Llàcer, s’implica també amb la Cursa de la Dona de Roses 2017

X Cursa de la Dona de Roses

Àngel Llàcer anima a tothom a participar en la X Cursa de la Dona de Roses

L’actor, director teatral y presentador de televisió també ha volgut sumar-se a la causa de la X Cursa de la Dona i anima a tothom a participar

X Cursa de la Dona de Roses
Àngel Llàcer anima a tothom a participar en la X Cursa de la Dona de Roses

Actor, director de teatre, presentador de TV, especialment conegut arran de participar al programa ‘Operación Triunfo, simpàtic i extravertit.
És l’Àngel Llàcer.

I l’Àngel, seguint les passes de Xavier Bonastre i Lídia Heredia, periodistes de TV3; dels cantants Lluís Gavaldà (Els Pets) i Dolo Beltran, dels músics d’Els Amics de les Arts; de l’impulsor de la marató de Barcelona, Miquel Pucurull i, com no, de les Espartanes de Rhode, ha volgut gravar un vídeo per, primer, felicitar al Club Atletisme Roses per arribar a la desena edició de la Cursa de la Dona de Roses i, segon, per animar a la gent a participar per a veure la xifra d’un millar d’inscrit per commemorar el desè aniversari d’aquesta cursa que, recordem, tots els diners es destinen, integrament, a la causa de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Sí, tots els diners de les inscripcions es destinar a ajudar als pacients oncològics i els seus familiars de l’entitat oncològic-social de Roses.

Quantes curses poden dir el mateix? Per això, famosos, músics, periodistes, promotors, personatges mediàtics i gent anònima es bolquen animar a que tothom hi participi.

La Cursa de la Dona se celebrarà el 17 de setembre

Per participar en la X Cursa de la Dona cal prèvia inscripció com cada any. Una inscripció que té un cost de 9 euros (tots, com hem esmentat, destinats a la Fundació Contra el Càncer).
Però, compte, aquest preu és fins al divendres dia 15, ja que el dissabte 16 i el dia de la cursa, diumenge 17 de setembre, el donatiu de la inscripció serà de 12 €. I per facilitar la inscripció, l’organització ha fet possible que enguany es pugui on line des de la pàgina web del Club Atletisme Roses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *