Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Circ, jocs en família, ciència i tecnologia, gestió d’emocions i més al programa ‘Aprenem Jugant’ de Roses d’enguany

Per   /   15/05/2018  /   No Comentat

Les activitats del programa ‘Aprenem Jugant’ adreçat a infants, joves i famílies impulsat per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses es duran a terme els caps de setmana entre el 2 i 23 de juny

Aprenem JugantEl programa ‘Aprenem Jugant’ s’emmarca dins el Pla Educatiu Municipal impulsat a Roses i parteix de la premissa que el municipi ha d’esdevenir un espai d’aprenentatge permanent, a partir d’activitats pensades per donar resposta a les curiositats d’infants i joves, tant dins com fora de l’horari escolar. A més, una part de les activitats, s’obre també als pares i mares que vulguin acompanyar els seus fills en aquesta experiència. S’ofereix també una xerrada sobre assetjament escolar, destinada en aquest cas al públic adult.

Les activitats d’enguany han estat enfocades monogràficament a partir de dos temes principals: els Jocs de Taula i l’Art del Circ. Totes estan formulades d’acord a una clara base educativa, i seran dinamitzades per professionals, entitats o empreses especialitzades en cadascuna de les matèries. Les activitats es divideixen en funció de les franges d’edat, atenent les característiques i necessitats de cada grup.

Totes les activitats requereixen preinscripció, excepte la xerrada sobre assetjament escolar adreçada a pares i mares i l’activitat Col·lecció de Jocs de Carrer, que seran obertes. Les preinscripcions es poden formalitzar entre el 18 i el 22 de maig, preferiblement mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament (inscripcions.roses.cat), o bé presencialment al Servei d’Atenció al Ciutadà, els dies 21 i 22 de maig, de 9 a 14 h.

La primera edició del Programa  Aprenem Jugant es va portar a terme el  mes de maig de 2013.  L’èxit de participació, i la satisfacció mostrada en general per tots els participants i docents implicats en les activitats, han fet avançar el projecte, que enguany arriba a la seva cinquena edició.

L’objectiu general és  promoure i divulgar coneixement, contribuint a que els infants i joves de Roses esdevinguin persones actives,  amb criteri,  formades i responsables enfront els nous reptes de la societat. El programa contribueix a donar resposta a les seves curiositats, a generar més preguntes, a  potenciar la vocació per interessar-se i aprendre constantment,  més enllà de l’activitat lectiva formal.

Podeu consultar el programa d’activitats complet i requisits d’inscripció en el document adjunt.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Festa de l’Any Nou Amazigh 2969

El poble Amazigh de Roses celebra aquest diumenge la Festa de l’Any Nou 2969

Read More →
%d bloggers like this: