Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Dos rosinques guanyen el premi del concurs de fotografia del Consell Comarcal

Per   /   30/11/2018  /   No Comentat

Rosa Maria Gabarro per una imatge de la Ciutadella i Rosa Llambrich per una fotografia del Castell de Bufalaranya han estat guanyadores d’aquest concurs de fotografia de Patrimoni de l’Alt Empordà

Concurs de fotografia del Consell Comarcal

Rosa Llambrich i Rosa Mª Gabarro amb la presidenta del Consell Comarcal, Montse Mindan, diferents consellers comarcals i el tercer guardonat

El concurs que promou l’àrea de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Empordà anualment, com a eina de sensibilització en el marc del patrimoni cultural del nostre entorn, contemplava enguany tres categories: Fotografia Creativa, Fotografia Inèdita i Fotografia Popular.
Un concurs que enguany, en la seva 23 ª edició, ha viscut un canvi en quant a la presentació de les imatges, ja que en lloc de fer-ho amb la fotografia convencional en paper, com s’havia fet fins l’any passat, els participants havien de penjar la seva foto, relacionada amb fortificacions, torres, muralles, masos fortificats i castells de la comarca de l’Alt Empordà, a la xarxa social d’Instagram amb l’etiqueta #fortificacionsccae.

El passat dimarts es va portar a terme el lliurament dels premis d’aquest concurs de fotografia de Patrimoni de l’Alt Empordà a la seu del Consell Comarcal, on la rosinca Rosa Maria Gabarro amb el seu compte d’Instagram @rosamari.gabarro va ser la guanyadora del Premi Fotografia Creativa per una imatge de la Ciutadella de Roses. I Rosa Llambrich, també de Roses, amb el compte @roserderoses va guanyar el Premi Fotografia Inèdita per una imatge del Castell de Bufalranya.

El Premi Fotografia Popular va ser pel instagramer @rubenramsc per una instantània del Castell de Requresens.

Cada premiat ha rebut 400 euros i un trofeu. El jurat estava per tres representants del Consell Comarcal i dos professionals de l’àmbit objecte del concurs (fotògraf, tècnic de patrimoni cultural o comunity maneger).

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

El Gran Dictat

La final del concurs El Gran Dictat se celebra al Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Read More →
%d bloggers like this: