Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

El rosinc Carlos Romero no es cansa de guanyar triomfant de nou a la Lliga Catalana de Crossfit

Per   /   15/01/2019  /   No Comentat

Tres de tres, Carlos Romero guanya, a la categoria de Novell, la tercera prova de la Lliga Catalana de Crossfit

Lliga Catalana de Crossfit

Els 6 esportistes de Roses que van participar a la 3ª prova de la Lliga Catalana de Crossfit

El passat diumenge es va celebrar a Vic la Box Ozona Crossfit, 3ª prova de la Lliga Catalana de Crossfit (tècnica d’entrenament que encadena moviments de diferents disciplines al mateix temps, com l’halterofília, l’entrenament metabòlic o el gimnàstic).
Una tercera prova en la que els participants van haver de realitzar uns exercicis molt complexos i molt exigents, combinant la força amb la capacitat de resistència cardiovascular.
I a la categoria Novell, on el pes per als nois era de 30kg, va tornar a triomfar el rosinc Carlos Romero, que sembla que hagi nascut per a la pràctica d’aquesta nova tècnica esportiva, ja que de les tres proves de la Lliga Catalana de Crossfit, ha guanyat totes tres.

La resta de rosincs que hi van participar a la mateixa categoria que Romero, Julián González va assolir la 5ª posició, i Borja Marín la 7ª .
A la classificació general en Carles es manté com a líder mentre que Marín és quart i González sisè.
A la categoria Scaled, de 40kg, els representats van ser dos joves que són parella, Carlos Aguilar i l’Anna Jorquera. Aguilar, amb la seva actuació, va escalar 3 llocs a la General posicionant-se en el 10è lloc, mentre que Jorquera, va finalitzar en 9ª posició.

Per la seva banda, Jeroni Moyano, entrenador dels cinc esportistes anteriors, i que va participar a la categoria RX, de 60kg, va assolir el 7è lloc de la classificació general en fer novè diumenge en aquesta tercera prova de la Lliga Catalana de Crossfit.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Montse Mindan revalida l’alcaldia de Roses

Read More →
%d bloggers like this: