Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

El transport escolar s’ha realitzat amb normalitat a la comarca

Per   /   19/11/2018  /   No Comentat

El Consell Comarcal ha prestat avui el servei de transport escolar i només s’ha suspès, a banda de Figueres com estava previst, a Mollet de Peralada

Consell Comarcal de l’Alt Empordà

El transport escolar a l’Alt Empordà s’ha realitzat amb normalitat

D’acord amb el que es va decidir ahir, el Consell Comarcal ha prestat, aquest matí, el servei de transport escolar després de constatar que les prediccions meteorològiques indicaven que el fort episodi de pluges, que en les darreres hores havia afectat tot l’Alt Empordà, anava de baixa. De la mateixa manera, aquest migdia s’ha prestat el servei de menjador en tots aquells centres que depenen d’aquesta institució (40, en total).

El desenvolupament del servei s’ha fet amb tota normalitat a la comarca i només, a part de Figueres per decisió municipal, s’ha suspès a Mollet de Peralada, per les dificultats d’accés al municipi. Aquest curs hi ha en servei una flota de 70 vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport i que realitzen un total de 72 itineraris, tres més que l’any passat. En concret, diàriament, es transporten a l’entorn de 2.100 alumnes.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Càritas Parroquial de Roses

De l’Acció Social desenvolupada per Càritas Roses al 2018 es van beneficiar un total de 1.317 persones

Read More →
%d bloggers like this: