Loading...
You are here:  Home  >  Roses  >  Festa Major  >  Current Article

Els castellers de Figueres i els Vailets de l’Empordà protagonitzaran la diada castellera de la Festa Major de Roses

Per   /   13/08/2015  /   1 Commentari

La Colla Castellera de Figueres durà a plaça 3 castells de 7 pisos

Colla Castellera de Figueres

El 3 de 7 amb agulla descarregat pels castellers de la camisa lila per la Diada de Sant Pere a Figueres

El proper diumenge dia 16 d’agost, dins els actes de la Festa Major de Roses, la Colla Castellera de Figueres actuarà a les 19:00 a la Plaça Catalunya amb la colla veïna de Castelló d’Empúries, els Vailets de l’Empordà.

Els de la camisa lila, conscients que és una actuació important, duran a plaça 3 castells de 7 pisos, amb la possibilitat que dos d’aquests castells es facin amb agulla, tot i que el Cap de Colla no ho ha assegurat, degut a que la Colla Castellera encadenarà, d’aquí a dues setmanes, un segon tram de temporada molt intens, amb actuacions tant importants com la del dinovè aniversari de la colla, i que es podria veure hipotecat per una caiguda durant l’actuació en el marca de la Feta Major de Roses.

Així doncs, tot i l’objectiu, la colla durà a plaça els castells que s’hagin provat amb solvència aquests dos últims assajos, el que va portar ahir i el que faran demà divendres, en el qual la Colla ha organitzat un assaig especial on convidarà a tots els participants a sopar i alguna sorpresa més que es desvetllarà el mateix divendres.

Cal destacar que als assajos, que es fan al local de la Colla, és a dir al molí de l’Anguila de Figueres a partir de les 20 hores, pot assistir-hi tothom que vulgui i estigui interessat en aquesta tradició centenària.

    Print       Email

1 Comment

  1. RosesEspera ha dit:

    Amb la pinya dels demés i sense posar-se a la dels altres totes les colles farien grans construccions. Ja va quedar demostrat la temporada passada l’educació i sentiment casteller dels liles.

Doneu la vostra opinió

You might also like...

II Curs Internacional d’Arqueologia medieval i moderna

II Curs Internacional d’Arqueologia medieval i moderna de la Ciutadella de Roses

Read More →
%d bloggers like this: