Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Els Reis del Carnaval de Roses 2019 es casen!

Per   /   28/02/2019  /   No Comentat

La Colla Sant Tornem-hi anirà de boda per celebrar el seu regnat al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses

El nuvi i els padrins de la boda que celebrarà la colla Sant Tornem-hi pel Carnaval de Roses

No sabem si els membres de la colla Sant Tornem-hi tenen coneixement, però no per ser nomenats Reis de Carnaval estan obligat a casar-se. O sigui que no és necessari que en Miguel Muñoz i la Laura Càmara passin per la vicaria. Que només són quatre dies, que després heu de tornar a la vida real amb les vostres respectives parelles… “Clar, és un casament de Carnaval i ja està; i fem una boda per celebrar que som Reis de Carnaval, però sobretot perquè a la nostra colla tenim molts integrants que ja estan en la quarantena d’anys i encara no s’han casat, i a veure si així els estimulem per a que donin el pas”, va explicar Muñoz, que és el cap de colla de la Sant Tornem-hi.

I a la carrossa d’aquesta colla hi trobarem de tot el que hi ha en una boda, “la tarta nupcial, les flors típiques d’un casament que et claven un dineral, el viatge a París, el cotxe dels nuvis, els regals de la llista de noces…”, va enumerar el cap de colla.
Per aquest motiu,pel Carnaval d’enguany la colla Sant Tornem-hi estava pensant en la possibilitat de llogar un remolc de 1.125 metres de llarg (metre avall metre amunt) “que vam veure a molt bon preu” per poder encabir-ho tot, més totes les taules i cadires del banquet.

Gràcies a que la colla Sant Tornem-hi va disposar d’una Barraca per la Festa Major pot celebrar aquest boda, tot i això tots els convidats han hagut de portar un sobre amb 200 euros per poder ser-hi en aquests dies tant assenyalats pels nuvis del Carnaval, amb els quals no els hi faltarà de res, i molt menys arròs.

Cal destacar que els nuvis conviden a tots els que vulgqin a la boda, només, com va dir Laura Càmara durant la presentació del Carnaval, “haurà de portar un sobre ben gruixut i estarem encantats que siguin al casament”.

I sí finalment han llogat el remolc de més d’1 km de llarg, només cal esperar a la desfilada de demà divendres per sortir de dubtes, podran convidar a tothom que ho desitgi.

Visca el nuvis!… Visca els Reis del Carnaval de Roses!

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Aula gastronòmica

La Confraria de Pescadors de Roses cedirà un edifici per a la creació d’una Aula gastronòmica

Read More →
%d bloggers like this: