Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Entrades exhaurides per assistir a la comèdia ‘Dos más Dos’ al Teatre de Roses

Per   /   26/04/2018  /   No Comentat

El Teatre Municipal de Roses exhaureix les entrades a dos dies de la representació de la comèdia de parella ‘Dos más Dos’ 

Obra Dos más dos al Teatre de RosesAquest proper dissabte 28 d’abril al Teatre Municipal de Roses, a les 21 hores, es representarà, amb tot l’aforament venut, l’adaptació teatral de l’exitosa pel·lícula argentina ‘Dos más Dos’, un film que va ser el més vist pels espectadors argentins l’any 2012.
A la versió teatral espanyola, Daniel Guzmán, Miren Ibarguren, María Castro i Àlex Barahona formen l’elenc de luxe que dona vida a les parelles protagonistes, sota la direcció de David Serrano.

‘Dos más Dos’ és una divertida comèdia de parella que arriba a l’estat espanyol en forma d’adaptació teatral, després d’haver arrasat a l’Argentina en format pel·lícula. L’Adrián i la Julieta, i en Tomás i la Silvia, són dues parelles d’amics de tota la vida que, en apropar-se als quaranta, han aconseguit l’èxit professional i personal, o almenys això sembla.

Una nit de celebració, en Tomás i la Silvia expliquen als seus amics que practiquen l’intercanvi de parella i que els encantaria compartir aquesta pràctica amb ells. El que sembla una confessió innocent, acaba desestabilitzant per complet el matrimoni de l’Adrián i la Julieta, ja que els obliga a fer front a la falta de passió en la qual viuen submergits des de fa anys.

En veure la química que tenen els seus amics, la Julieta decideix no resignar-se i lluitar per recuperar aquesta passió amb l’Adrián. I, per aconseguir-ho, entre tots tres tractaran de convèncer-lo que es llanci a aquesta aventura. El que ningú imagina són les conseqüències que aquest fet pugui tenir.

Direcció: David Serrano i Maite Pérez

Intèrprets: Daniel Guzmán, Miren Ibarguren, María Castro, Àlex Barahona

Adaptació: Olga Iglesias, Maite Pérez i David Serrano

Productors: Jesús Cimarro, Cote Soler i David Serrano

Entrada: 15 €

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Festa de l’Any Nou Amazigh 2969

El poble Amazigh de Roses celebra aquest diumenge la Festa de l’Any Nou 2969

Read More →
%d bloggers like this: