Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

El Festivalet de Roses escalfa motors amb una sèrie d’activitats prèvies durant la posta de sol

Per   /   02/11/2017  /   No Comentat

Activitats que es van iniciar ahir dimecres amb un recital poètic al Castell de la Trinitat i que es duran a terme durant la magnífica posta de sol de la que gaudeix Roses

El Festivalet de Roses

Un moment del Recital Poètic celebrat ahir dimecres al Castell de la Trinitat

Quan encara falten 9 dies per donar el tret de sortida al Festivalet de Roses, aquest cap de setmana el certamen ha iniciat l’organització d’un seguit d’activitats paral·leles per anar escalfant motors. Ahir dimecres es va celebrar a les 18 hores al Castell de la Trinitat el Recital PoèticCos meu recorda, poemes íntims’ de Kavafis, musicat per Jordi Busquests.
Unes activitats prèvies al Festivalet Posta de Sol que es duen a terme durant la posta de sol desenvolupant-se en el millor del paisatge rosinc, per començar així a posar el públic en situació.

I dissabte, les activitats continuaran a les 15.30 hores amb l’excursió a peu pel Castrum Visigòtic per veure la posta de sol. La sortida es farà des de l’estació d’autobusos de Roses, sent la tornada és a les fosques, per tal cal portar un frontal o un llanterna. I també dissabte, per aquells que no vulguin caminar, se celebrarà a les 16:30 hores una visita a la Ciutadella acompanyada d’una degustació de vins fermentats en àmfores. Per participar en aquesta activitat cal fer la reserva al 972 15 14 66 o patrimoni@roses.cat.

Pel que fa a diumenge, es durà a terme a les 17 hores el Concert per a Silenci i Harmònics en Sol Menor al Castell de la Trinitat, mentre que a la mateixa hora a la platja de La Perola s’impartirà una classe magistral de TAI JI, una disciplina de Taitxí Gi Gung..

Cal destacar que fins al 10 de novembre es pot gaudir d’una sortida en menorquina (cada dia a les 16.30 hores) per la badia de Roses per descobrir la posta de sol des del mar.

El Festivalet Posta de Sol de Roses,  es un certamen que combina música, gastronomia i paisatge durant l’estiuet de Sant Martí a la platja de Roses i se celebrarà els dies 11 i 12 de novembre. Aquells dies actuaran Cris Juanico, Paula Valls, PAVVLA, Pep’s Show Boys i Big Mama. I a nivell gastronòmic, s’oferirà  l’anomenat  Pica-Tasta, uns tastets gastronòmics a peu de platja per gaudir dels restauradors, vinaters i elaboradors de cervesa locals; i un Menú del Festivalet, en el qual hi participaran una quinzena de restaurant locals durant els dies del certamen.

Per últim, també recordar-vos que des del passat 11 d’octubre es pot participar al Concurs d’Instagram del Festivalet; que demana publicar fotografies amb les etiquetes #postadesolroses i #visitroses a http://www.instagram.com/festivaletroses.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Viatge solidari de Roses a Fàtima (Portugal)

Un viatge solidari per anar a Fàtima, una odissea per tornar a Roses

Read More →
%d bloggers like this: