El joc, una altra eina que s’utilitza a Roses per treballar la convivència dels seus vilatans

Xarxa de Convivència de Roses

La Xarxa de Convivència de Roses porta a terme un Taller de Jocs per treballar els valors i la convivència

Xarxa de Convivència de RosesLa Xarxa de Convivència ha posat en marxa un Taller de Jocs “una activitat més per dinamitzar una mica el Punt Xarxa, i per treballar la convivència i els valors, que sempre ha estat un dels nostres objectius i és el que ens caracteritza”, ha manifestat la Gestora del Voluntariat de l’entitat, Sílvia Bataller.

Uns valors i una convivència que en aquests cas es treballa de “manera multigeneracional, ja que es fa amb gent gran i mainada”, ha destacat Bataller. Així les persones que imparteixen aquest Taller de Joc serien voluntaris i voluntàries en edat de jubilació, gent gran que ensenyen diferents jocs de taula a nens i nenes de Roses d’entre 5 i 10 anys. D’aquesta manera, la Xarxa de Convivència “vol enriquir al nens amb el contacte amb la gent gran i enriquir aquesta amb la seva comunicació amb la mainada”, ha destacat la Sílvia.

Cal destacar que aquest Taller, que es desenvolupa els divendres de 17:30 a 18:30 hores al Punt Xarxa, ubicat al carrer Gravina, nº4, és totalment gratuït, i encara està obert tant a la gent gram que vulgui impartir aquest Taller de Jocs, com per als nens i nenes que vulguin divertir-se coneixent com es juga a diferents jocs de Taula.

Sílvia Bataller que l’horari actual es podria ampliar al dissabte al matí si la demanda per participar en el Taller de Jocs així ho requereix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *