Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

La jutgessa de pau, Esther Bonaterra, anirà com a nº 2 de la candidatura d’ERC-Ara Roses a les municipals 2019

Per   /   26/01/2019  /   No Comentat

L’Assemblea d’ERC Roses ha escollit aquest matí, per unanimitat, a Esther Bonaterra com a nº 2 de la llista republicana i per la qual cosa ha hagut de renunciar al càrrec de jutgessa de pau  

ERC-Ara Roses

Esther Bonaterra durant el discurs que ha pronunciat després de ser escollida per unanimitat com a nº2 de la candidatura d’ERC-Ara Roses

Per unanimitat. Esther Bonaterra ha rebut el suport de tota la militància de la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya a Roses durant l’Assemblea que s’ha celebrat aquest matí, i serà la número 2 de la candidatura que encapçala Joan Plana per assolir l’alcaldia de Roses.

D’aquesta manera, a diferència dels comicis locals de 2015, quan els dos primers de la llista van ser homes (Joan Plana i Èric Ibáñez) la llista d’ERC serà de cremallera, és a dir, alternarà homes i dones amb l’objectiu de ser totalment paritària.

Bonaterra després de ser l’opció més votada, en un breu discurs que ha pronunciat, ha manifestat sentir-se “molt agraïda, molt il·lusionada, i també molt conscient del repte que assumeixo per aquest nomenament, i per això agraeixo als regidors de Esquerra Roses que hagin confiat en mi per ocupar aquest lloc”.
Un repte que afrontarà des de la perseverança i treball, ja que segons ha manifestat, “els que em coneixeu sabeu que soc perseverant i treballadora”

En clau política ha destacat que “des de l’Ajuntament hem de recuperar l’ambició i revertir la desafecció de la ciutadania, per això hem de representar a tots els nostres conciutadans, vinguin d’on vinguin, siguin com siguin i pensin com pensin”.

El cap de llista d’ERC Roses, Joan Plana, ha assegurat un cop s’ha ratificat a Esther Bonaterra com a número 2, que “ens congratula molt que l’Esther s’hagi volgut unir al nostre equip. Ella és la peça que li faltava al projecte republicà per ser més fort i arribar al màxim de gent possible”, afegint que “tenim molt clar quin ha de ser la Roses del present i la de futur, i per fer-ho encarem les municipals d’aquest mes de maig amb més força que mai i amb el convenciment que podem aportar el millor per a tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat.

Esther Bonaterra, nascuda l’any 1962, treballa actualment com a comercial del diari El Punt-Avui, té experiència en diferents empreses del sector immobiliari i ha estat jutgessa de pau a Roses des del 2017, càrrec al qual ha renunciat per formar part de la llista d’ERC-Ara Roses.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Centre Escolar Empordà

El Centre Escolar Empordà va acollir el passat divendres “tot un Saló de l’Ensenyament”

Read More →
%d bloggers like this: