Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

L’Oficina de Català de Roses t’ho posa fàcil també a l’estiu per aprendre la llengua catalana

Per   /   13/06/2018  /   No Comentat

Curs intensiu d’estiu del nivell Bàsic 2, que es farà del 20 de juny al 19 de juliol a l’Oficina de Català de Roses

Oficina de Català de RosesEl Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, aposta per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció al món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, que també es fan durant l’estiu.

Fins al 19 de juny, a l’Oficina de Català de Roses, es faran les inscripcions al curs intensiu d’estiu del nivell Bàsic 2, que es farà del 20 de juny al 19 de juliol. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.

Una oferta flexible complementada amb activitats culturals dins i fora de l’aula

El valor afegit d’aprendre català a Roses és el gran nombre d’activitats culturals dins i fora de l’aula, que s’organitzen o que coorganitzen en xarxa amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.

Certificats oficials

Els cursos del català segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

La web del CPNL ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

Oficina de Català de Roses

Per a qualsevol qüestió que vulgueu plantejar o informació que vulgueu ampliar, us podeu adreçar a Ca l’Anita, a la plaça de Sant Pere, núm. 1, 2n, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del 972 25 39 47 o de roses@cpnl.cat.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Comissió d’urbanisme de Girona

Se suspenen les tramitacions i llicències en la franja litoral de la Costa Brava

Read More →
%d bloggers like this: