Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Nova edició dels ‘Patis Oberts’ a Roses

Per   /   15/01/2018  /   No Comentat

Roses engega una nova edició de l’activitat ‘Patis Oberts’ obrint el de l’escola Els Grecs per a joves de 12 a 18 anys quatre tardes a la setmana

Patis oberts a RosesA partir d’aquest dimecres, 17 de gener, i fins al 30 de juny, l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses organitza una nova edició de l’activitat “Patis Oberts” a l’escola Els Grecs.

L’obertura d’aquest espai, que es portarà a terme els dilluns, dimecres, divendres, de 17 a 19 hores, i els dissabtes de 15.30 a 19 hores, té per objectiu que infants i joves d’entre 12 i 18 anys els utilitzin com a espai de trobada, convivència i relació, per jugar i fer esport, contribuint així a la millora de les seves habilitats personals i socials.

La iniciativa s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn i té per objectiu donar la possibilitat als joves de gaudir d’aquest espai d’ús públic durant el seu temps lliure. Així, s’optimitza l’ús del centre escolar, potenciant-ne la vessant social i educativa, en un espai segur i pròxim al jove.

Els interessats poden participar-hi sense inscripció prèvia, ja que l’accés al pati és lliure dins l’horari establert, sempre i quan es respectin les normes de relació i convivència. El servei serà gestionat per un monitor o director de lleure, encarregat de l’obertura i tancament de l’espai, de la correcta relació entre els usuaris participants, del bon ús del material, així com de fomentar activitats esportives i de lleure.

L’experiència d’edicions anteriors demostra que obrir els patis possibilita als joves l’accés a l’espai d’ús públic durant el seu temps lliure, permetent als monitors corresponents portar a terme intervencions de tipus preventiu i educatiu que fomentin valors relacionats amb l’ús cívic de l’espai i les correctes relacions entre els participants i amb l’entorn.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Material falsificat al Mercat Cobert de Roses

Un altre operatiu policial, ara al Mercat Cobert de Roses, permet decomissar material falsificat per valor de 12.000 €

Read More →
%d bloggers like this: