Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Nova edició dels ‘Patis Oberts’ a Roses

Per   /   15/01/2018  /   No Comentat

Roses engega una nova edició de l’activitat ‘Patis Oberts’ obrint el de l’escola Els Grecs per a joves de 12 a 18 anys quatre tardes a la setmana

Patis oberts a RosesA partir d’aquest dimecres, 17 de gener, i fins al 30 de juny, l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses organitza una nova edició de l’activitat “Patis Oberts” a l’escola Els Grecs.

L’obertura d’aquest espai, que es portarà a terme els dilluns, dimecres, divendres, de 17 a 19 hores, i els dissabtes de 15.30 a 19 hores, té per objectiu que infants i joves d’entre 12 i 18 anys els utilitzin com a espai de trobada, convivència i relació, per jugar i fer esport, contribuint així a la millora de les seves habilitats personals i socials.

La iniciativa s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn i té per objectiu donar la possibilitat als joves de gaudir d’aquest espai d’ús públic durant el seu temps lliure. Així, s’optimitza l’ús del centre escolar, potenciant-ne la vessant social i educativa, en un espai segur i pròxim al jove.

Els interessats poden participar-hi sense inscripció prèvia, ja que l’accés al pati és lliure dins l’horari establert, sempre i quan es respectin les normes de relació i convivència. El servei serà gestionat per un monitor o director de lleure, encarregat de l’obertura i tancament de l’espai, de la correcta relació entre els usuaris participants, del bon ús del material, així com de fomentar activitats esportives i de lleure.

L’experiència d’edicions anteriors demostra que obrir els patis possibilita als joves l’accés a l’espai d’ús públic durant el seu temps lliure, permetent als monitors corresponents portar a terme intervencions de tipus preventiu i educatiu que fomentin valors relacionats amb l’ús cívic de l’espai i les correctes relacions entre els participants i amb l’entorn.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Fred intens i neu a cotes baixes

Fred intens i neu a cotes baixes

Read More →
%d bloggers like this: