Loading...
You are here:  Home  >  Roses  >  Current Article

Roses no defalleix en la seva lluita contra el ‘top manta’

Per   /   26/08/2014  /   1 Commentari

El regidor de Seguretat Ciutadana de Roses fa una lectura positiva dels operatius policials contra els venedors ambulants il·legals

top manta

‘Top manta’ al passeig marítim de Santa Margarita, just davant l’Hotel Terraza

Durant el punt d’informació d’alcaldia del ple de l’Ajuntament de Roses, celebrat ahir, el regidor de Seguretat Ciutadana, Àngel Tarrero, va fer un balanç positiu tants dels petits com dels gran operatius policials que s’ha portat a terme aquests mesos d’estiu amb agents de la policia local i la col·laboració dels Mossos d’Esquadra” contra els top manta i qualsevol activitat il·legal desenvolupada a les platges de Roses.
Tarrero va explicar que durant el mes d’agost “es van aixecar 17 actes a venedors ambulants, 9 a massatgistes i 9 més a perruqueres africanes, tramitant 8 denúncies i una detenció amb el resultat d’un dit trencat d’un policia”.

El regidor de Seguretat Ciutadana, de cares a l’any vinent va afirmar que la Policia Local podrà destinar més efectius locals per lluitar contra els top manta, i que enguany, tot i els bons resultats, sobretot dels microoperatius policials, “encara queden uns 200 venedors ambulants il·legals a les nostres platges”.

Comissió de seguiment

En l’apartat de precs i preguntes el regidor del grup municipal del PSC, Jesús Mínguez, va demanar fer un comissió de seguiment de la lluita contra el top manta amb representació de tots els grups de la corporació municipal, “per poder estar tots informats de les actuacions que es porten a terme”.

Més Policia Nacional i Guàrdia Civil

top manta

Moment de la reunió entre els regidors del PSC de Roses amb els representants de l’Associació de Comerciants de Santa Margarida

Precisament, el portaveu del grup municipal socialista, David Beltrán, i el propi Jesús Mínguez van mantenir una reunió amb l’Associació de Comerciants de Santa Margarida, representada pel seu president, Ricardo Moraes, i el Vocal Pere Font, per obrir “una línia de treball conjuntament amb els empresaris de Santa Margarida per tractar i lluitar contra el ‘top manta’ de la millor manera possible”, va explicar Mínguez.

El regidor socialista, conscient que tant la Policia Local com els Mossos d´Esquadra “estan lligats de mans perquè no tenen jurisdicció a la platja ni a l´aigua”, va dir que “volem demanar a l’Ajuntament de Roses que sol·liciti la presència del cossos de seguretat de l’estat espanyol (Policia Nacional i Guàrdia Civil), que són els que poden multar als venedors, i acabar amb aquest tipus de comportament comercial”.

Mínguez va finalitzar dient que “som conscients que vivim temps difícils i complicats i que tothom intenta guanyar-se la vida com pot, però s´ha de fer dins de la legalitat”.

    Print       Email

1 Comment

  1. Carles Soler ha dit:

    Com à ciutadà no veig cap millora, hi passejo cada dia i el que sí veig és més i més tops manta. Passa la policia i se’n van a la platja. Per què no passen els guardacostes, que si deuen tenir autoritat per poder multar i confiscar el material? Una altre solució, potser, seria policies amb bicicleta amunt i avall del passeig, així s’amortitzaria la pintura del carril bici, i els manters no tindrien temps de tornar a parar a sobre del carril.

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Consell Comarcal de l'Alt Empordà

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà manté els serveis de transport i de menjador escolar pera demà dilluns

Read More →
%d bloggers like this: