Un dona anglesa de 76 anys mor ofegada a la platja del Salatar de Roses

Dona ofegada a la platja de Roses

Els serveis mèdics de l'helicòpter del SEM no han pogut fer res per salvar la vida de la dona

La dona ha estat localitzada surant a l’aigua i el serveis mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida

Dona ofegada a la platja de Roses
Els serveis mèdics de l’helicòpter del SEM no han pogut fer res per salvar la vida de la dona

Al voltant de les 15hores, Protecció Civil ha rebut una trucada, a través del telèfon d’emergències 112, alertant que hi havia una dona surant a la platja del Salatar de Roses, tot just enfront de l’edifici Miramar de Santa Margarida.

La dona, de 76 anys i de nacionalitat anglesa , que estava allotjada al càmping Rodes, ha anat amb el seu marit a fer un bany a la platja del Salatar, on en aquell moment no hi havia servei de vigilància i havia mala mar. Per causes que es desconeixen la dona ha aparegut surant l’aigua, i ha estat quan alguns banyistes l’han tret de l’aigua insconscinet i han trucat a emergències.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat una ambulància i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com dues patrulles i dos agents motoritzats de la Policiai Local Roses i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra.

L’equip mèdic tot i fer les corresponents maniobres de reanimació cardiopulmonar, no han pogut salvar-li la vida.

Jove begut ha salvat la vida

I a pocs metres del tràgic succés, i al voltant de les 7 tarda, s’ha produït un ensurt quan un noi, de 19 anys, provinent d’Olot que està passant un dies de vacances a Roses s’ha ficat a l’aigua “bastant begut”, segons alguns testimonis que hi havia a la zona. Degut al seu estat d’embriaguesa el noi s’ha empassat molta aigua. Després que alguns banyistes el traguessin de l’aigua, l’han reanimat quedant tot en un ensurt.