Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Xaropclown us convida a uns reis de nassos!

Per   /   27/12/2018  /   No Comentat

Xaropclown Pallassos d’Hospital ofereix una actuació solidària aquest proper 4 de gener al Teatre Municipal Jardí de Figueres

XaropclownXaropclown Pallassos d’Hospital és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu un als centres hospitalaris, mitjançant pallassos professionals, per tal humanitzar, relaxar i alliberar la situació en la que es troben els pacients ingressats.
Al llarg la seva història, Xaropclown ha realitzat diverses activitats fora de l’hospital amb la intenció de donar a conèixer els seus projectes i sensibilitzar la població de la importància de l’humor respectuós com a eina per gaudir de bones relacions i millorar la qualitat de vida.

Així, per aquest motiu aquest proper 4 de gener de 2019, Xaropclown oferirà una gala solidària a benefici d’aquesta entitat on conviden a totes les famílies a gaudir d’un gran espectacle, que tindrà lloc al Teatre Municipal Jardí de Figueres, i en el que està previst l’actuació dels grups MACEDÒNIA i XIULA, amb l’animació de Karlus Soler i com presentador JuanCallate.

El preu de l’entrada és de 8 € per persona a partir de 2 anys, amb la venda anticipada a www.xaropclown.com

L’espectacle començarà a les 18 hores, tot i que l’obertura de portes del teatres serà a les 17 per poder adquirir l’entrada en taquilla.

Els diners de les entrades aniran íntegrament destinats a donar suport al servei de que l’asssociació Xaropclown Pallassos d’Hospital porta a terme a l’hospital de Figueres.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

L’Oficina de Català de Roses celebra Sant Jordi

L’Oficina de Català de Roses també va celebrar la diada de Sant Jordi

Read More →
%d bloggers like this: