Uns 1.000 € recapta Càritas Roses gràcies a Empordà Gospel Choir

Roses, bressol de Corals

La Coral Empordà Gospel Choir en una de les seves actuacions a l'església de Santa Maria de Roses

Els músics d’Empordà Gospel Choir van cantar a Roses a benefici de Càritas

Empordà Gospel Choir pro Càritas Roses
Un moment de l’actuació d’Empordà Gospel Choir a l’església de Santa Maria de Roses

Empordà Gospel Choir va oferir diumenge a la tarda un concert benèfic a l’església de Santa Maria de Roses.
Un espectacle musical, ofert per aquest grup composat per músics de diferents poblacions de l’Alt Empordà i que té el seu origen al Teatre Municipal de Roses, que  va aplegar “molta gent de Roses i comarca, ja que l’església estava gairebé plena, i que gràcies a l’afluència de la gent vam poder recaptar al voltant de 1.000 euros”, ha afirmat la Secretària voluntària de Càritas Diocesana de Roses, Elvira Font.

Una quantitat de diners amb els que aquesta entitat humanitària podrà fer front durant un temps a les despeses que suposen els diferents serveis que ofereix a tots els segments de la població, des de mainada fins a la gent gran.

Empordà Gospel Choir va oferir una actuació musical plena de música gospel, o el que és el mateix, de música espiritual, de música evangèlica. Una música religiosa aquesta, que va sorgir de les esglésies afroamericanes i que diumenge va emplenar el temple eclesiàstic de solidaritat gràcies a les que dirigides per Tina Crespo i acompanyades de dos músics van cantar i interpretar un esplèndid repertori de temes espirituals negres, cançons africanes, i altres estils i balades provinents del gospel.

Una actuació que va agradar molt tant als organitzadors com assistents al concert.