1.000 € recapten els alumnes del Centre Escolar Empordà a favor de Càrites Roses en una desfilada de moda

Vila de Roses
La 3ª desfilada de moda del Centre Escolar Empordà va esdevenir en tot un èxit

La desfilada de moda va tenir lloc al Teatre Municipal de Roses esdevenint un èxit d’organització i, sobretot, de solidaritat

Vila de Roses
La 3ª desfilada de moda del Centre Escolar Empordà va esdevenir en tot un èxit

Aquest passat divendres els alumnes de 3er d’ESO del Centre Escolar Empordà, amb la col·laboració d’estudiants de pràcticament la resta d’estudiants del centre educatiu, van organitzar una desfilada de moda al Teatre Municipal de Roses.

Passarel·la de moda que ja és la tercera que organitzen els joves estudiants en favor de Càritas Roses en el context “de l’assignatura Aprenentatge i Servei, que consisteix en fer un servei a la comunitat col·laborant amb diferents entitats socials i benèfiques de Roses”, va afirmar Rosa Carreras, coordinadora de Secundària del Centre Escolar Empordà.
I aquesta desfilada de moda, com va dir Carreras, “s’ha convertit en un clàssic, ja que la gaudeixin moltíssim aquesta pasarel·la, a la vegada que consciencien a la societat  que la roba que hi ha al rober del Botó d’Or de Càrites Roses és apta per vestir, que no és roba que no valgui la pena, ans la contrari, és bona com qualsevol peça de vestir que es posem nosaltres cada dia”.

Va esdevenir una passarel·la que, salvant les distàncies, no va tenir res a envejar a les grans desfilades que se celebren a diferents capitals de l’Estat espanyol, Europa i arreu del món. Primer per que les i els models eren tant, o més guapos, que les i els professionals que podem veure en qualsevol noticiari o revista de moda.
I, segon, perquè la desfilada de moda del Centre Escolar Empordà va estar envaïda de solidaritat. Solidaritat portada per mares, pares, familiars i vilatans en general, que van assistir-hi per posar el seu gra de sorra per ajudar a una entitat que fa molt per la societat més desvalguda, Càritas Roses.

Una solidaritat reflectida en els 1.000 euros i que pel president de l’entitat humanitària de Roses, Enric Ferré, va ser una recaptació “magnífica, perquè per nosaltres és un recolzament molt important a tota l’acció social que fem, i tot l’import d’aquest diners els destinarem als diferents serveis que oferim a la ciutadania com són el mateix rober, els suport als infants i el servei d’acollida”.  

Una ajuda important a Càritas Roses per la qual el seu president va voler agrair “sincerament a tothom que ha fet possible aquesta desfilada de moda solidària, al Centre Escolar Empordà, als alumnes, al voluntaris, al servei de perruqueria que van pentinar als joves… En definitiva, gràcies a tots”.

Donat l’èxit d’aquesta desfilada de moda solidària només podem desitjar, des d’aquestes línies, que hi hagi una quarta.