1.055 nous positius de coronavirus a Catalunya

Comunicat del Departament de Salut

Els casos positius acumulats de coronavirus a la comarca de l’Alt Empordà s’eleven als 1.077

El Departament de Salut informa que fins ara a Catalunya hi ha hagut un total de 92.392 casos positius acumulats de coronavirus SARS-CoV-2 a Catalunya, 1.055 més que ahir. 

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, un total de 4.268 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 88.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 40.855 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la COVID-19.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.637 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus.
A Roses, els casos positius acumulats de coronavirus han augmentat fins als 88, un més que ahir i els casos sospistosos (que corresponen a individus que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica PCR o test ràpid amb resultat positiu) pugen als 1.103.
A l’Alt Empordà, els casos positius acumulats són 1.077, 28 més que el dia anterior i els casos sospitosos pugen als 8.595.

Respecte a Figueres (mireu document adjunt) compta amb 441 casos positius acumulats de coronavirus, 25 més que el dia anterior, amb 10 morts. Vilafant, per la seva part, manté els positius acumulats en 44, amb 2 defuncions.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Són un total de 12.702 persones fins ara, amb la COVID-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6.966 han mort a un centre hospitalari o sociosanitari, 4.116 a una residència i 806 al domicili. Els casos restants són casos no classificables per manca d’informació.

 Documents adjunts:

S’adjunten diferents documents amb dades de tots els municipis afectats per les mesures per contenir els brots de Covid-19.

En els documents adjunts de municipis i comarques, els casos dels positius acumulats inclouen només les proves PCR.