1.300 euros es recapten per la Fundació Roses contra el Càncer al 3er campionat de pesca de bonítol

Campionat social Pesca Bonítol de Roses

Jordi Segura, Alberto Fernández i Toni Castillo del CPE Roses La Perola al podi

Bona pesca de bonítol a Roses organitzada pel GEN Roses en solidaritat a la Fundació Roses Contra el Càncer

Campionat social Pesca Bonítol de Roses
Jordi Segura, Alberto Fernández i Toni Castillo del CPE Roses La Perola al podi del Campionat Social de Pesca de Bonítol

Els participants d’aquest III Campionat social Pesca Bonítol, celebrat aquest passat diumenge, 5 d’octubre, van gaudir d’una bona jornada de pesca aconseguint recaptar un total de 1300 euros que el GEN Roses destinarà a la Funcació Roses Contra el Càncer.

La jornada va començar amb una lleugera pluja i vent de nord, que no va ser impediment per a que les 25 embarcacions inscrites es fessin a la mar a la recerca de les desitjades peces.

Un total de 80 pescadors van prendre part del campionat, incloent també els 17 pescadors del Club Surfcàsting Pesca la Perola, que van pescar des de la costa. La jornada va evolucionar cap a un dia amb un sol esplèndid que va fer que tots gaudissin d’un dia més d’estiu en plena tardor.

A les 13 hores, es va fer el pesatge de les captures amb un total de 16 bonítols, i 11 peixos d’altres espècies, destacant un palometó de més de 13 kg, pescat per l’embarcació ALBA, aconseguint, així, el premi a la peça més gran.

El campionat se’l va emportar l’embarcació BOKE, del patró Andreu Rodríguez i senyora, capturant 4 bonítols. El segon classificat va ser l’embarcació ALBA, patronejada pels germans Juan Carlos i Albert Figueres. I en la tercera posició va quedar el vaixell MARICEL, de Josep Avellaneda.

A banda dels premis als primers classificats, durant l’acte es van sortejar diversos estris de pesca pels participants cedits pels patrocinadors del concurs.

Cal destacar que el total de les inscripcions i el valor del peix subhastat, uns 1.300 €, s’entregaran íntegrament a la Fundació Roses contra el càncer, entitat la qual el GEN Roses agraeix la seva tasca tan preuada en ajuda dels malalts i els seus familiars.