1.400 € va portar diumenge la música espiritual negra a Càritas Roses

Càritas Roses

Un altre gran concert el que va oferir Empordà Gospel Choir a l'església de Santa Maria de Roses a benefici de Càritas

Empordà Gospel Choir va actuar diumenge a l’església de Santa Maria de Roses en el tercer concert solidari a benefici de Càritas

Càritas Roses
Un altre gran concert el que va oferir Empordà Gospel Choir a l’església de Santa Maria de Roses a benefici de Càritas

Ja són tres anys que la Coral Empordà Gospel Choir celebra un concert solidari a l’església de Santa Maria de Roses a benefici de Càritas. I ja són tres anys que aquesta Coral emplena el temple religiós, esdevenint aquest concert en tot un èxit.

Èxit que, evidentment, diumenge, es va tornar a repetir, ja que van ser 280 persones les que van assistir deixant una recaptació de 1.400 euros.

El recent estrenat president de Càrites Roses, Enric Ferré, que agafa el relleu de Pep Pagés, va agrair “la col·laboració de l’Ajuntament de Roses en l’organització d’aquest concert, i a tothom per la vostra assistència, perquè gràcies a la vostra aportació podem tirar endavant tots els projectes i activitats en favor d’aquells que ho necessiten”.

Com en els dos anys anteriors, Empordà Gospel Choir, coral dirigida per Tina Crespo, va oferir una actuació música espiritual negra, de música evangèlica. Una música sorgida de les esglésies afroamericanes i que diumenge passat es va poder sentir a l’església de Santa Maria, sens dubte el lloc més adient per a que els assistents la gaudissin en tota la seva plenitud.

Amb els 1.400 euros que es van recaptar es podrà continuar realitzant “el servei que dona el Centre de Distribució d’Aliments, del rober El Botó d’Or, i les activitats del Servei d’Intervenció Educativa, SIE, destinat als nens i nenes de Primària, el Servei d’Ocupació Laboral, SOL, el Servei de Deutes Familiars i l’Atenció a la gent gran, entre d’altres”, va explicar el president de Càritas Roses als assistents.