1.400 persones inscrites al Carnaval 2016 de Castelló d’Empúries

Carnaval de Castelló d’Empúries

La majoria de les 1.400 persones aniran disfressades entre les 26 carrosses i comparses que participaran al Carnaval pel casc antic de Castelló d’Empúries, i 30 per Empuriabrava

Carnaval de Castelló d’EmpúriesEl Carnaval de Castelló d’Empúries continua sent un dels més participatius de la comarca. Un cop tancades les inscripcions, es repeteixen els mateixos números que en l’edició de l’any anterior.

Unes 1.400 persones seran  les que participaran a les 4 rues del Carnaval de Castelló d’Empúries, repartides entre el centre històric de la Vila Comtal i la marina residencial d’Empuriabrava.
Pel que fa a la participació de carrosses i comparses, cal dir que n’hi haurà un total de 26 a Castelló d’Empúries i 30 a Empuriabrava.

La cercavila infantil de dissabte a la tarda també manté el nombre de participants respecte l’any anterior. En el moment del tancament de les inscripcions, hi ha uns 530 disfresses infantils inscrites a la cercavila i a la xocolatada popular.

Cal dir que, un any més, l’alt nivell de participació és el principal protagonista, la qual cosa manifesta l’interès dels castellonins i dels empordanesos en general per la festa del carnestoltes al nostre municipi.