1.600 € recapten els alumnes del Centre Escolar Empordà en la seva 6ª desfilada de moda a favor de Càritas Roses

Desfilada de moda de Roses
Moment en que les/els alumnes fan entrega del xec per valor de 1.600 € al president de Càritas Roses, Josep Cristina, en presència de l'alcalde Joan Plana

Una desfilada de moda benèfica que ja ha arribat a la seva sisena edició i que es va celebrar per segon any consecutiu a la Ciutadella de Roses

Alumnes de 3è d’ESO de l’activitat Aprenentatge Per Servei (APS) i els estudiants del primer Cicle d’Activitats Comercials del Centre Escolar Empordà van celebrar, aquest passat divendres a la Ciutadella de Rose una nova desfilada de moda, i ja van sis, a benefici de Càritas Roses.

Uns estudiants que ja han fet esdevenir aquesta desfilada en un dels actes que, any rere any, se celebren a Roses, és a dir, en una tradició.

Una tradició, a més, solidària, ja que aquesta desfilada de moda la porten a terme a benefici de Càritas Roses, “perquè volem fer visible la feina que fa aquesta entitat”, i en la que llueixen roba del Botó d’Or, és a dir, roba de segona mà, “perquè volem conscienciar als joves sobre el consum responsable i que vegin que la roba de segona mà és una oportunitat per anar igualment ben vestit i, a la vegada, trencar els estereotips de la bellesa”, va afirmar una de les estudiants del Centre Escolar Empordà, encarregada, juntament amb una altra companya, de la presentació de la desfilada.

I aquesta activitat estudiantil-solidària que es va portar a terme per segon any consecutiu al recinte emmurallat de la Ciutadella va recaptar, entre el donatiu de l’entrada i la venda de números per participar en els diferents sortejos que es van celebrar, un total 1.600 euros, els quals, els i les alumnes del Centre Escolar Empordà van lliurar, al final de l’acte, al president de Càritas Roses, Josep Cristina, en presència de l’alcalde de la Vila, Joan Plana.
“Nosaltres, el que volem és dignificar a les persones treballant amb els valors de la solidaritat, la justícia social, perquè nosaltres som treballadors que treballem per això”, va afirmar Josep Cristina.

La desfilada de moda va servir també per anunciar la propera obertura del rober Botó d’Or  de Càritas Roses, que es tancar durant la pandèmia, que tindrà lloc el proper dimarts dia 7 a les 16:30 hores.
Així, a partir d’aquest proper 7 de juny, el rober tornarà a oferir els seus serveis els dimarts i els dijous de les 16:30 a les 19 hores.

Cal destacar que a més dels diferents passis de model, els assistents d’aquesta desfilada de moda van poder gaudir també d’una actuació musical i de dansa.

A més d’ajudar als que ho necessiten, amb aquest projecte organitzat des del Centre Escolar Empordà, els estudiants aprenen a treballar en equip i a desenvolupar les seves habilitats, a més d’adquirir valors humans molt necessaris en la nostra societat actual.