Suquet de peix de Rose

10 dies després d’haver finalitzat el Carnaval Roses registra 108 casos positius de coronavirus

Uns positius que, segons el regidor de Sanitat, Marc Danés, han estat casos puntuals per la festa de disfresses i que s’espera que en els propers dies disminueixin

Fa tot just un mes Roses registrava 256 positius de coronavirus. Contagis que van anar en descens de tal manera que des de l’Àrea de Sanitat no es va considerar oportú fer esment dels casos que hi havia.

I a dia d’avui, 10 dies després d’haver finalitzat el Carnaval Roses, s’han registrat un 108 casos de coronavirus. Casos que s’han donat durant la darrera setmana. Últims 7 dies en que l’índex de risc s’ha situat en 1508,52 punts i la taxa de reproducció en 1,77 punts.

Segons el regidor de Sanitat, Marc Danés, “aquest augment important de casos de Covid-19 han estat degut, sobretot, per les festes de Carnaval i, per tant, esperem que en els propers dies aquests índexs baixin, ja que ha estat un tema puntual de la pròpia festivitat del Carnaval”.

Cal a dir, però, que el més probable és que la majoria de positius pertanyen a persones que van gaudir de la festa en locals tancats en lloc del port de Roses.