12 alumnes de Roses participen a l’Aula d’Estudi del Pla Educatiu d’Entorn

Pla Educatiu d’Entorn de Roses
L'Aula d'Estudi es desenvolupa al Centre Cultural de Ca l'Anita de Roses / Foto: Ajuntament de Roses

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses ha iniciat aquesta setmana una nova edició de l’activitat Aula d’Estudi, proposta inclosa en el Pla Educatiu d’Entorn de Roses

L’Aula d’Estudi és un taller d’estudi assistit, realitzat fora de l’horari lectiu, que compta amb la col·laboració dels tres instituts de la població, i hi participen un total de 12 alumnes de 4t d’ESO, els quals rebran suport escolar fins als exàmens de juny. 

En concret, aquest suport escolar reforçarà l’aprenentatge de les matèries instrumentals, com ara català, castellà, anglès i matemàtiques, amb l’objectiu de poder superar amb èxit l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria.
Aquests 12 alumnes que hi participen han estat seleccionats pels propis instituts de Roses, el Cap Norfeu, l’Illa de Rodes i el Centre Escolar Empordà. 

El regidor d’Ensenyament, Marc Danés, ha afirmat que “s’ha de valorar especialment el suport que reben aquests joves que, malgrat les dificultats, lluiten i s’esforcen per adquirir els coneixements bàsics de llengua i matemàtiques”, remarcant que “estic convençut que els resultats seran positius i que aprovaran el 4t d’ESO”.

L’Aula d’Estudi es duu a terme des de fa tres anys, tot i que inicialment es desenvolupava a l’estiu com a preparació per als exàmens de setembre. Ara, amb l’eliminació de les proves de setembre, s’ha programat durant el curs escolar al Centre Cultural de Ca l’Anita