Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

12 positius de coronavirus s’han registrat a Roses durant la darrera setmana

L’índex de risc de contagi ha baixat a Roses, sent a dia d’avui de 204,51 punts, un descens de 62,48 punts respecte fa una setmana

La xifra contagis per coronavirus baixen a Roses. Fa dues setmanes, concretament el 2 de febrer hi havia 75 positius, xifra que va baixar a 22, dimarts passat, 9 de febrer i a dia d’avui hi 12 que s’han registrat durant la darrera setmana.

Roses compta en el moment actual amb un índex de risc de 204,51 punts i una taxa de reproducció d’1,05.

Pel que fa als centres educatius de Roses es comptabilitzen a data d’avui, 16 de febrer, un total de 2 grups-classe confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat, personal docent o administratiu que han donat resultat de contagi positiu ha estat tan sols d’una persona.

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies: 

Escola Jaume Vicens Vives:

  • 1 grup confinat que es reincorporarà el 18 de febrer
  • 1 grup confinat que es reincorporarà el 22 de febrer  

Pel que fa a la resta de centres educatius del municipi, llars d’infants municipal i escola d’adults, cap d’ells presenta cap contagi a data d’avui.