128 bosses de sang i 15 de plasma s’aconsegueixen a Roses durant la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”

Els bombers t’acompanyen a donar sang
El Teatre de Roses va acollir la campanya "Els bombers t’acompanyen a donar sang"

Els Bombers van organitzar juntament el Banc de Sang i Teixits, una nova campanya de donacions que es va engegar a principis de març amb l’objectiu d’aconseguir el màxim nombre de donacions abans de Setmana Santa, i que es va desenvolupar  fins el 30 d’abril

Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits van organitzar al Teatre Municipal de Roses el passat dissabte, 23 d’abril, Diada de Santa Jordi la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”.
Campanya que van desenvolupar des del passat mes de març i fins aquest dissabte, 30 d’abril per intentar aconseguir el màxim nombre de donacions abans de Setmana Santa.

I un total de 150 rosincs i rosinques van passar pel teatre de Roses per aportar el seu gra de sorra, però van ser finalment 128 els que van poder donar sang, mentre que els 17 no ho van poder fer per diversos motius.

D’aquest 128, 17 ho van fer per primera vegada mentre que 15 van donar plasma.

Vuit edicions exitoses

La iniciativa engegada ara fa set anys pel col·lectiu Bombers amb cor compta amb la destacada col·laboració dels ajuntaments, que també s’han implicat i fan possible la realització de la campanya amb la cessió d’espais a tots els municipis.

El Banc de Sang i Teixits vol agrair a tots els rosincs i rosinques la seva participació en la donació de sang, imprescindible per al bon funcionament del sistema sanitari del nostre país.

La seva solidaritat ha contribuït a recollir la sang necessària perquè tots els hospitals i clíniques de Catalunya puguin dur a terme intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments d’òrgans i d’altres malalties.