12ª edició del Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de Roses

Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de Roses

Un any més l’Ajuntament de Roses obre una nova convocatòria, i ja van una dotzena, per participar al Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal

Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de RosesConcurs de Pessebres i Arbres de Nadal de RosesAjuntament de Roses convida als ciutadans a treure la seva creativitat per muntar un pessebre i un arbre de Nadal i participar en el concurs que ja es tota una tradició a la Vila, amb més d’una dècada celebrant-se

El concurs arriba aquest Nadal a la seva dotzena edició possibilitant, un any més, que els veïns i veïnes de Roses puguin mostrar la seva capacitat creativa amb la confecció dels pessebres i arbres de Nadal típics d’aquestes dates.
La tècnica i els materials que es poden utilitzar són de lliure elecció, tot i que es valoren especialment aspectes com l’ús de materials reciclables, així com els elements ornamentals realitzats pels mateixos concursants, l’originalitat i la complexitat en l’elaboració.
D’altra banda, no es valoraran els treballs que continguin plantes o substàncies protegides, com la molsa.

Les categories en la que està dividit la convocatòria d’aquest concurs són:

  • Categoria Infantil: fins a 14 anys,
  • Categoria Juvenil: de 14 a 30 anys
  • Categoria Adults: de 30 a 65 anys
  • Categoria Gent Gran: a partir dels 65 anys

Cal destacar que poden participar en aquest concurs només les persones físiques empadronades a Roses i les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes.

Inscripcions

Per participar al concurs cal presentar una instància genèrica acompanyada del model normalitzat que es troba a: www.rosescultura.cat/ca/concursos.html

La sol·licitud d’inscripció de les persones físiques es pot presentar per mitjans electrònics a través de www.seu-e.cat/web/roses o, de forma presencial, al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses, de 9 a 14 h.

La sol·licitud d’inscripció  de  les  associacions s’haurà de fer per mitjans electrònics a través de www.seu-e.cat/web/roses.

Premis

Pel que fa als premis, el guanyador/a de la categoria infantil rebrà 100 euros i un passi d’entrada gratuïta per al PIN de Nadal, mentre que la resta de categories estan dotades de 100 euros i 5 entrades per a la Piscina Municipal.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 21 de desembre, a les 19 h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Roses.

Podeu completar tota la informació clicant AQUÍ.