13 positius per coronavirus s’han registrat en els darrers 10 dies als centres educatius de Roses

Coronavirus als centres educatius

A dia d’avui hi ha 14 grups-classe confinats per coronavirus

Els centres educatius de Roses comptabilitzen a data d’avui, dimarts 27 d’octubre, un total de 14 grups-classe confinats per Covid-19. En els darrers 10 dies, el nombre d’alumnat i professors que han donat resultat de contagi positiu ha estat d’13 persones.

D’acord amb els terminis de confinament establerts per als centres educatius (10 dies a comptar des del darrer dia de contacte, previ resultat negatiu del tests PCR practicats), la reincorporació a les classes presencials per part dels grups confinats tindran lloc els següents dies:

  • dimecres, 28 d’octubre: reincorporació d’1 grup de l’institut Illa de Rodes
  • divendres, 30 d’octubre: 1 grup del Centre Escolar Empordà
  • illuns 2 de novembre: 6 grups (1 de l’escola Jaume Vicens Vives, 2 de l’escola Montserrat Vayreda, 2 de l’institut Cap Norfeu i 1 de l’institut Illa de Rodes)
  • dimarts 3 de novembre: 1 grup de l’escola Els Grecs
  • dimecres 4 de novembre: 1 grup de l’institut Illa de Rodes
  • dilluns 9 de novembre: 2 grups escola Els Grecs

Altres dos classes de l’institut Cap Norfeu, tot i ja haver transcorregut els 10 dies establerts de confinament, es troben a l’espera dels resultats dels cribatges realitzats. En el moment en què aquests es coneguin, si són negatius, la reincorporació es farà de manera immediata.

Pel que fa a la resta de centres educatius del municipi, ni l’escola Narcís Monturiol, ni les llars d’infants municipals El Cavallet de Mar i el Franquet, ni l’escola d’adults, presenten cap contagi actualment.