14 grups rosincs, més 9 d’arreu el país, ompliran de música, dissabte, els carrers de Roses

Dia de la Música al Carrer

Sandra Foix, Alfons Eros, Montse Mindan i Juan M. Fernández

Un total de 23 grups, 14 d’ells de Roses, participaran a la segona edició del Dia Internacional de la música que tindrà lloc el proper dissabte, 22 de juny

Dia de la Música al Carrer
Sandra Foix, Alfons Eros, Montse Mindan i Juan M. Fernández

Les actuacions es distribuiran en sis escenaris repartits per a diferents llocs del municipi: la Gola de l’Estany, a la zona de la cafeteria Si Us Plau, la plaça Catalunya, la plaça Església, la Riera Ginjolers (entre els dos espigons) i a la zona de la Perola són els emplaçaments previstos.

Aquesta activitat musical va celebrar l’any passat la seva primera edició amb un caràcter solidari, ja que els beneficis obtinguts van anar a parar a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.

Aquesta particularitat solidària es manté en aquesta segona edició, degut a que els principals promotors del Dia de la Música al Carrer, l’Associació cultural Wendy’s Club i AFINEM, volen destinar els beneficis a la Fundació Roses Contra el Càncer, la qual els seus membres faran de voluntaris per ajudar en l’organització de l’activitat.

Aquest matí s’ha portat a terme la presentació oficial del Dia de la Música al Carrer. Un presentació que ha anat a càrrec de la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Roses, Montserrat Mindan, el regidor de Festes, Joan Manel Fernández, el representant de l’Associació Wendy’s Club, Alfons Gómez, i la treballadora social de la Fundació Roses contra el Càncer, Sandra Foix. Mindan ha destacat “la importància del teixit associatiu a Roses, on totes les entitats volen participar, s’impliquen per tirar endavant una activitat solidària com aquesta”.

Està previst que les actuacions comencin a les 19 hores, on cada grup participant actuarà durant 45 minuts. La música s’anirà succeint fins a 2/4 de 12, hora prevista per a l’acabament del concerts en els respectius emplaçaments.
Tot seguit, els artistes i grups musicals es dirigiran cap la zona del Si Us Plau, on podran gaudir d’un refrigeri gentilesa de l’Ajuntament de Roses, que d’aquesta manera vol agrair la participació desinteressada de tots els músics en aquesta activitat, ja que cap d’ells, al tractar-se, en definitiva, d’una acció benèfica, percebrà cobrarà per actuar. També està prevista, com l’any passat, la participació de la Coordinadors de Músics de Sabadell.

Per això, Alfons Gómez durant la presentació ha volgut donar les gràcies a totes aquelles persones o entitats, com el dissenyador Alex Pérez, encarregat de l’imatge gràfica, l’empresa Rocktail, que muntarà els equips de so, i l’Ajuntament de Roses, que proporciona el muntatge dels escenaris, així com la infraestructura necessària, que faran realitat la segona edició del Dia de la Música al Carrer de Roses.

ESCENARIS I ARTISTES DEL II DIA DE LA MÚSICA AL CARRER DE ROSES:

Dia de la Música al Carrer