15 nens i nenes participen en el casal de Tramuntanets subvencionat per l’Ajuntament de Roses

Foto Arxiu

Foto Arxiu

El casal es realitza en horari de matí i tarda dirigit per 4 monitors i 5 voluntaris

Aquesta setmana s’han iniciat a Roses les activitats del casal d’estiu per a nens i nenes amb discapacitat organitzat per l’entitat Tramuntanets de Roses. L’activitat, en la qual participen un total de 15 nens, compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses, que ha atorgat a l’associació una subvenció de 15.000 euros per al desenvolupament del casal.

El passat dilluns 2 de juliol es va iniciar el casal d’estiu organitzat per l’associació de pares i mares de nens amb discapacitats físiques, psíquiques, intel•lectuals i/o sensorials Tramuntanets, el qual tindrà lloc a les instal•lacions de l’escola Els Grecs fins a finals d’agost. El casal, que es realitza en horari de matí i tarda, ofereix tot un seguit d’activitats lúdiques i didàctiques dirigides per 4 monitors i 5 voluntaris.

A més de les activitats desenvolupades a la mateixa escola (jocs, tallers, manualitats,…), el casal comptarà amb la realització de sortides i visites a diferents espais i equipaments del municipi, com la realitzada aquesta setmana a la Piscina Municipal, o les properes visites a la Biblioteca Municipal on els nens i nenes participaran en una sessió de l’hora del conte, l’excursió en trenet fins al Parc de Bombers de Roses, o la participació en una sessió del Grup d’Esports Nàutics de Roses.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses, que ha atorgat a l’entitat Tramuntanets una subvenció de 15.231 euros per possibilitar la realització del casal. El regidor de Benestar Social, Marc Danés, valora molt positivament la iniciativa, tant per la possibilitat lúdica i d’entreteniment que representa per als participants, com per l’oportunitat de conciliació laboral i familiar que ofereix a les famílies i cuidadors d’aquests infants.