150 euros per jugar a Roses la temporada 2016-17 a la lliga nacional de futbol sala

Club Esportiu Sala Roses Team 14

L’1 de setembre el Club Esportiu Sala Roses fa una reunió per explicar tot el necessari abans de començar la lliga

Club Esportiu Sala Roses Team 14 La lliga nacional de futbol sala, en concret a la categoria de 2ª Territorial, s’inaugurarà el 24 de setembre, on el Club Esportiu Sala Roses Team 14 visitarà la pista del Tossa de Mar.

Tant la directiva com el cos tècnic, composada pel president José Francisco Gualde i els tècnics Jordi Alacid i Esteban Chaves, volent tenir-ho tot a  punt per a quan arribi el dia i, per això han convocat una reunió per al proper dijous, 1 de setembre, a les 20 hores, per informar als jugadors integrants dels dos equips, Sènior i Cadet, així com als  interessats en formar part.
Informació, per exemple, sobre els preus que hauran de pagar per la temporada vinent. “Uns preus que els hem baixat respecte al que vam dir a la reunió que vam fer al juny”, ha manifestat Gualde.
En aquella renunió es va dir que el preu per jugar durant tota la temporada en la lliga de fubol sala era de 250 euros amb tota l’equipament, és a dir, el xandall, la bossa i la suadora, però som conscients que no tothom s’ho pot permetre”, ha desvetllat el president del Club Esportiu Sala Roses Team 14 per afegir que “per això només s’haurà de pagar els 150 € per pagar els drets federatius, i el que vulgui es compri a part el que és el xandall o la bossa”.

Una rebaixa en el preu final de la fitxa de cada jugador motivada pel fet que “el que volem és que els joves vinguin a jugar al futbol sala, que per això vam crear el club, i la roba, en aquest sentit, és el de menys, ja que donarem a cada jugador una equipament per a que pugui jugar, i ja està”.

A la reunió també s’informarà als jugadors de l’horari i els dies d’entrenament tant del primer equip com del Cadet i d’altres aspectes importants respecta a la temporada 2016-17 de la Lliga de Futbol Sala com, per exemple, el dia que començarà la lliga a la categoria Cadet, en el cas que la Federació Catalana de Futbol Sala, ho hagi fet públic