150 nedadors participen a la piscina de Roses a la Trobada de Natació per a discapacitats intel•lectuals

La Piscina Municipal de Roses va acollir, ahir dijous, la trobada territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual organitzada per la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses.
trobada_natacio_discapacitatsEn la jornada van participar un total de 150 nedadors i nedadores, que van competir en les diferents curses i proves adaptades, tant a la piscina profunda com a la poc profunda.

Els centres participants van ser: Tramuntana (Baix Empordà), Fundació Montilivi (Gironès), La Fageda (La Garrotxa), Montseny – Guilleries (La Selva), Nostra Senyora de Montserrat (La Selva), El Vilar (La Selva), Fundació MAP (El Ripollès), ALTEM (Alt Empordà) i Mare de Déu del Mont (Alt Empordà).

L’organització va valorar molt positivament el desenvolupament de la jornada, que va transcorre amb molta fluïdesa i sense cap incidència. Cal destacar l’entusiasme i l’esforç de tots els participants en el campionat i la presència nombrosa d’autoritats donant suport a la prova: Carles Pàramo (alcalde de Roses), Ferran Roqué (representant territorial de Benestar i Família), Antoni Guinó (diputat de Cooperació Esportiva), Lluís Barba (delegat de la UFEC), i els regidors i regidores de l’Ajuntament de Roses Anna Jorquera, Marc Danés i Josep Mª Masblanch.