18 esportistes de Roses van participar a l’estada de taekwondo que la Federació Catalana va organitzar a Vilamalla

TKD Joan's de Roses

Els esportistes del TKD Joan's de Roses, de les categories Junior, Infantil i Cadet que van participar a l'estada de taekwondo celebrada a Vilamalla

Aquesta estada, sota el nom de ‘Detecció de Talents’, tenia com a objectiu trobar noves promeses del taekwondo gironí

TKD Joan's de Roses
Els esportistes del TKD Joan’s de Roses, de les categories Junior, Infantil i Cadet que van participar a l’estada de taekwondo celebrada a Vilamalla

La Federació Catalana de Taekwondo va organitzar el passat dissabte, 28 de maig, a Vilamalla, l’estada ‘Detecció de talents’.
Una trobada que va tenir com a objectiu, i com el seu nom indica, la recerca de joves promeses d’aquest esport a la demarcació de Girona, i per la qual cosa va ser dirigida pel seleccionador nacional, Antonio Toledo, i el seleccionador català Javier Argudo, els quals van poder veure en acció a un total de 120 esportistes que busquen complir un dia  el somni de formar part de la selecció.

Els entrenaments, però va anar a càrrec dels mestres de taekwondo Javier Marró, Emilio de Toro i Javier Duarte, els quals, després de donar un dorsal a cada esportista van ser els encarregats d’atorgar puntuacions que serviran per escollir als joves que seran convocats per entrenar durant una jornada al Car de Sant Cugat.

El gran campió rosinc de taekwondo, Joan Jorquera, immers en la preparació de dos importants campionats amb la Selecció Catalana, es va presentar a Vilamalla per entrenar amb el grup i “compartir tatami amb els joves que pugen molt fort en l’esport del taekwondo”.

I dels 120 esportistes que es va donar cita a Vilamalla, 18 van ser provinents del TKD Joan’s de Roses. Divuit nous talents de diferents edats que van voler demostrar als seleccionadors que es mereixen formar part de l’equip nacional. Així en categoria Infantil van participar Eric Mañas, Iker Pérez, David Roman, Nico Vaz i Damián Zaharia.
En categoria Cadet van ser Haytham Abdeslami, Toni Ricard, Costaki Pandehis, Baldiri Campá i Nil Chacón els que van ser-hi en aquesta estada de Taekwdondo de Vilamalla. Dues categories a les que també es van afegir els Juniors Maria del Mar Rodríguez, Laura Cortada, Oriol Bech, Jordi Abad i Ibra Agbhalou.