180 rosincs i rosinques marxaran en bus cap a Barcelona per participar a la Diada de Catalunya

Objectiu Independència

Aniran a Barcelona per participar a la manifestació de l’11 de setembre organitzada per l’ANC, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’AMI

Tres autobusos o el que és el mateix, 180 vilatans de Roses es desplaçaran fins a Barcelona en aquest mitjà de transport per participar a la manifestació de l’11 de setembre, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana sota el lema ‘Objectiu Independència’, amb la col·laboració d’Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).
Ahir diumenge, per omplir aquests tres busos “només quedaven uns 30 places, així que fins a dimecres esperem ocupar-les totes”, ha afirmat la coordinadora de la secció de l’ANC, Imma Carrión, la qual fa una crida a participar en la manifestació de Barcelona perquè “hem de continuar mostrant al món que som forts, que estem units de cares a assolir l’objectiu de la nostra independència i la llibertat dels presos polítics i, per tot això, no podem defallir”.

Venda de tiquets i samarretes

Imma Carrion ha explicat que “els que vulguin anar a Barcelona només els hi costarà 15 € el bitllet”. El mateix preu que tenen les samarretes, “excepte les talles més petites, que tenen un cost de 8 euros”.

I per adquirir el bitllet o la samarreta els interessats s’han de dirigir a la botiga Ester, al carrer Joan Badosa nº 8, en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 22 hores.

Sortida

La sortida cap a Barcelona serà a les 11:30 hores des de l’estació d’autobusos de darrera de la Ciutadella,  a la Ronda Miquel Oliva Prat.

L’11 de setembre esdevindrà una jornada d’apoderament popular que tindrà com a objectiu la independència de Catalunya, i a banda de les 180 persones que es desplaçaran en bus a Barcelona, també ho faran moltes més en els seus vehicles particulars.

Cal destacar que es calcula que seran 1.500 autobusos d’arreu Catalunya els que es desplaçaran a Barcelona, sent una vint-i-cinquena els que ho faran des de la comarca de l’Alt Empordà