Programa Reallotgem

1935 Hotel & Apartaments a Roses, la nostra casa de la platja

1935 Hotel & Apartaments
El 1935 Hotel & Apartaments ubicat a la urbanització Salatà de Santa Margarida, Roses

Amb un inversió de 2,5 milions el Grup Terraza ofereix un complex hoteler i d’apartaments únic a la zona

1935 Hotel & Apartaments
El 1935 Hotel & Apartaments ubicat a la urbanització Salatà de Santa Margarida, Roses

El Grup Terraza de Roses, una empresa familiar que aquest any celebra els vuitanta anys, ha inaugurat l’hotel 1935 Hotel & Apartaments després de realitzar una inversió de 2,5 milions d’euros, “la major de les que s’han fet a Roses els darrers anys”, afirma el gerent del Grup Terraza, Miquel Gotanegra.

Una inversió que ve a millorar l’oferta turística en quan a allotjament i serveis de cares al turisme, que a diferència de la resta d’establiments hotelers destaca pel seu concepte amb un disseny elegant, un ambient íntim i un servei molt personalitzat.

1935 Hotel & Apartaments
Servei molt personalitzat amb els clients

Tant personalitzat que el chek-in, és a dir, alhora de registrar-se no es fa com en qualsevol altre hotel tradicional, davant un mostrador, “sinó que aquí es fa amb una taula acompanyats d’un cafè, un suc de fruita o una copa de cava”.

1935 Hotel & Apartaments s’ha creat gràcies a la rehabilitació de dos edificis de la família Gotanegra que ja existien dels anys 60 i es va decidir reconstruir amb la mateixa estructura d’aquella dècada.

Aquest establiment, que es troba situat a la urbanització Salatà de Santa Margarida, disposa de 10 habitacions, 8 dobles normals i 2 catalogades com a “superiors” les quals integren un mini espai de cuina interior, i 4 apartaments, que en total són 16 habitacions.

Filosofia: La casa de la platja

1935 Hotel & Apartaments
La piscina amb jacuzzi del 1935 Hotel & Apartaments

1935 Hotel & Apartaments té una filosofia clarament definida i és el voler esdevenir “la casa de la platja, perquè la gent es troba com a casa, perquè entre els dos edificis, el de l’hotel i el dels apartaments, quan hi ha més gent no arriba a les 40 persones”.

1935 Hotel & Apartaments és un establiment turístic molt innovador, de quatre estrelles i que s’ha pensat amb una filosofia de de quilòmetre zero per fomentar els productes de la comarca i del territori gironí. En aquest sentit, a l’establiment, inaugurat aquest passat dijous, hi ha un espai amb productes d’alimentació, el Racó Tasta l’Empordà, on es pot trobar el menjar i beure més característic de la nostra comarca, i que poden adquirir els clients.

El nou hotel boutique té també una àmplia zona de relax, amb una piscina amb jacuzzi, i disposa d’un espai per bicicletes amb un taller de manteniment i reparació propi. El nom 1935 és en commemoració a l’any que es va fundar l’hotel Terraza, l’embrió del grup. Per dissenyar-lo i construir-lo s’han contractat empreses diferents empreses locals.

Vuitanta anys d’història

Norat Gotanegra va obrir l’Hotel Terraza arran de mar, a la carretera de Roses a Besalú, un any abans de la guerra civil i durant vuitanta anys s’ha mantingut intacte l’esperit de tracte familiar i servei personalitzat als clients que sempre ha caracteritzat aquesta empresa turística.
Avui la dirigeixen la tercera generació:

  • Miquel Gotanegra, a la gerència
  • Neus Gotanegra, a l’administració
  • Antoni Gotanegra, a la cuina
  • Norat Gotanegra, als serveis
  • Mercè Portell, mare dels germans Gotanegra, com a supervisora

A l’hotel Terraza (que té 85 habitacions) hi ha la Cuina d’en Norat, ja que el fundador després d’un viatge a París i Argentina i amb grans coneixements de cuina internacionals la va posar en pràctica a l’hotel de Roses.

El 1990 va néixer el grup, amb la incorporació del càmping Salatà, que té unes 4 hectàrees. Actualment també formen part del grup dues empreses d’apartaments, una a Roses i una a Figueres. El grup Terraza té un centenar de treballadors, disposa en total d’unes 1.200 places d’allotjament i factura uns 4 milions d’euros anuals. El perfil de turistes són principalment francesos i també és molt important en turisme català i espanyol. També hi ha molts de turistes holandesos i alemanys (sobretot al càmping). S’inverteix constantment en Innovació, Recerca i Desenvolupament i també es col·labora constantment en diferents projectes solidaris.

El grup ha aconseguit una gran fidelització dels clients, de manera que actualment el client més antic fa més de 50 anys que cada any fa estada en aquest establiment i també té forces clients que repeteixen estada des de fa més de 30 anys. L’hotel el tracta com si fossin de la seva pròpia família. La fidelització de clients, equips i proveïdors i el tracte personalitzat es considera la base de l’èxit.

El Grup Terraza, de Roses, també ha revolucionat el concepte de centre d’spa i wellness amb la creació de diferents spas. L’Hotel Terraza, té un spa ubicat a la cinquena planta de l’establiment i amb unes vistes espectaculars a la badia de Roses. Hi ha una cabina doble per a massatges.

El grup de la família Gotanegra també disposa de la marca Roses Experience, com a centre d’informació de reserves i d’activitats per als clients. L’objectiu és fer participar als clients de l’oferta del territori, per donar-la a conèixer, difondre els atractius que s’hi poden trobar i oferir experiències úniques.

[fsg_gallery id=”197″]