1ª trobada de delegats dels tres instituts de Roses

Delegats dels tres instituts de Roses amb el dnamitzador juvenil, Jordi Abadal
Delegats dels tres instituts de Roses amb representants de l’Àrea de Joventut

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses vol recuperar la figura del corresponsals de joventut a travès dels delegats de cada curs de secundària, des de primer d’ESO fins a 2on de batxillerat, dels tres instituts de Roses, l’Illa de Rodes, el Cap Norfeu i el Centre Escolar Empordà.

L’objectiu de la recuperació d’aquesta figura és que hi hagi una comunciació interactiva entre el departament de Joventut i els joves rosincs, és a dir, fer possible que als joves els arribi la informació sobre polítiques de Joventut que l’Ajuntament està desenvolupant i, al mateix temps, que els joves puguin transmetre al consistori les seves motivacions, les seves inquietuds que tenen ells a les aules. La finalitat és poder tirar endavant projectes o activitats de manera conjunta: administració i jovent de Roses.

Aquesta acció es va iniciar amb una reunió classe per classe de cadascú dels institus per explicar als estudiants aquesta nova acció endegada des del la regidoria de Joventut.

I el passat dissabte, 24 de novembre, es va desenvolupar un activitat lúdica extra escolar al Paint Ball ubicat a l’urbanització Mas Oliva, amb la participació d’una vintena d’aquest delegats i representants de Joventut en la que es va considerat la 1ª Trobada de Delegats.